Поділитись:

Серія А: Прогноз Конкурента на 17-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 22 грудня 2023, 14:00
250
0
0
Серія А: Прогноз Конкурента на 17-й тур

Фото Getty Images

Більшість чемпіонатів пішло на різдвяно-новорічну перерву, але не Серія А. В Італії не гратимуть лише на Різдво, але перед цим за 2 дні проведуть повноцінний тур. У якому буде багато цікавих матчів, зокрема, протистояння Роми з Наполі та Болоньї з Аталантою у боротьбі за зону Лігу чемпіонів. Якщо ж ви хочете спрогнозувати результати цих, або інших матчів, то вам сюди.

Сассуоло - Дженоа

П'ятниця 22 грудня, 19:30

Сассуоло одна з найнестабільніших команд чемпіонату. "Нероверді" чергують вдалі матчі з поразками, а інколи й взагалі проводять абсолютно різні тайми в одній грі. Мабуть, через це вони і йдуть аж на 15-му місці в турнірній таблиці. 

Дженоа на одну сходинку вище, але випереджає опонентів лише за додатковими показниками. Генуезці не перемагають 4 гри поспіль, але нічия з Юве в попередньому турі має додати їм впевненості. Навіть, попри те, що від травми досі не оклигав лідер нападу команди Матео Ретегі. Тому Руслану Малиновському і компанії доведеться шукати інші шляхи до воріт опонентів. Можливо, знадобляться дальні удари українця, який вже має 2 голи у нинішньому сезоні. Та поступово стає лідером команди.

Також варто зазначити, що до зони вильоту обом командам 4 бали і той хто програє у цьому матчі ризикує серйозно вклинитись у боротьбі за збереження прописки в Серії А.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Сассуоло - коефіцієнт 2.25

Ми ж думаємо, що Дженоа не програє:

Перемога Сассуоло - 23%

Нічия - 37%

Перемога Дженоа - 40%

Емполі - Лаціо

П'ятниця 22 грудня, 19:30

Емполі, після перемоги над Наполі, не знає смаку перемог 4 гри поспіль. Таким чином тосканці знову опинитись в зоні вильоту, але до рятівної 17-ї позиції їм 1 бал. 

Попередній тур через пошкодження пропустив Віктор Коваленко, але оскільки там не було нічого серйозно, то очікуємо українця на полі. Тим більше, враховуючи його останні успіхи. 

Лаціо ж нетипово низько. Аж на 11-й позиції. Всьому виною виїздні матчі, оскільки за межами рідного стадіону "орли" здобули лише дві перемоги у восьми матчах. Якщо дома лаціале всім дають бій, то на виїзді можуть програти Салернітані, яка є головним аутсайдером чемпіонату. 

Ця гра для римлян буде виїздною, а отже в Емполі є гарні шанси провести Різдво за межами зони вильоту.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Лаціо - коефіцієнт 1.91

Ми ж думаємо, що Емполі не програє:

Перемога Емполі - 35%

Нічия - 34%

Перемога Лаціо - 31%

Монца - Фіорентина

П'ятниця 22 грудня, 21:45

Монца нині десята, а Фіорентина шоста. І між ними 6 балів. Перед попереднім туром було 3, але "бьянкороссі" програли Мілану (0-3), а Фіорентина перемогла Верону (1-0). Відстань збільшилась, а отже Монці для підтвердження її єврокубкових амбіцій треба перемагати. Зробити це буде складно, оскільки "бьянкороссі" погано грають з представниками топ-10. У цьому сезоні в них жодної перемоги з тим хто вище них в таблиці (5 поразок та 3 нічиї).

Фіорентина ж теж не дуже впевнено почуває себе у матчах з прямими опонентами, але зазвичай це стається через погану реалізацію моментів. Але коли "фіалки" цього уникають, то все в них добре не залежно від опонента. Також варто зазначити, що в них не буде одного з лідерів атаки - Ніколаса Гонсалеса, який має пошкодження.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Фіорентину - коефіцієнт 2.55

Ми теж вважаємо, що Фіорентина не програє:

Перемога Монци - 31%

Нічия - 35%

Перемога Фіорентини - 34%

Салернітана - Мілан

П'ятниця 22 грудня, 21:45

Гра в якій важко віднайти інтригу. Салернітана головний аутсайдер чемпіонату, а Мілан один з лідерів.

 Команда з Салерно програла 3 зустрічі поспіль. А до перемоги над Лаціо мала 12 матчів без перемог. Тобто та Перемога єдина в сезоні для "гранати". Прихід Індзагі покищо не сильно допомагає виправити результати і останнє місце все твердіше закріплюється за салернітанцями.

Мілан же йде третім. Має перевагу над четвертим місцем у 4 бали, а від другого відстає на 5. Тобто святкувати Різдво буде мам де і є. Проте розслаблятись не варто. Тим більше, що результат міланцям дається важко. Воно й не дивно з такою кількістю травмованих, як у "россонері" (7). Так їх вже менше, зокрема, відновився Леау. Проте Піолі всерівно змушений залучати до основи гравців прімавери. Вони, до речі, радо користаються цим, як наприклад Шиміч, який у попередньому турі дебютував і одразу ж забив гол. Можливо, і в цьому матчі буде подібна історія?

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 1.44

Ми впевнені в перемозі Мілана:

Перемога Салернітани - 5%

Нічия - 14%

Перемога Мілана - 81%

Фрозіноне - Ювентус

Субота 23 грудня, 13:00

Фрозіноне на мідвік шокував всю Італію, розгромивши Наполі (4-0) у чвертьфіналі Кубка Італії. Одними з героїв тієї гри став Барренчеа, який забив перший гол у матчі. Цей гравець безпосередньо пов'язаний з Юве, оскільки знаходиться в оренді з цього клубу. Інша зірка Фрозіноне - Матіа Суле теж належить Юве. Мотивація у цих хлопців має бути шалена. На додачу до цього Фрозіноне чудово грає вдома, де здобуло 17 із 19 свої балів. На його полі вже оступились Фіорентина та Аталанта, можливо, настав час і для Юве? 

"Бьянконері" в Кубку зіграють пізніше, а в чемпіонаті ведуть боротьбу за Скудетто, отже, приїздять до Фрозіноне лише за перемогою. У команди немає великих кадрових втрат і вона зла після нічиєї з Дженоа (1-1). Відставання від Інтера збільшилось до чотирьох балів, тому втрат більше не можна допускати. Але це Фрозіноне на виїзді. Тут точно буде важко. 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Ювентус - коефіцієнт 1.61

Ми думаємо, що Ювентус здобуде важку перемогу:

Перемога Фрозіноне - 17%

Нічия - 34%

Перемога Ювентуса - 49%

Торіно - Удінезе

Субота 23 грудня, 16:00

Торіно в останніх турах набрав хід, здобувши 7 балів у трьох матчах. Тепер команда Юрича йде на дев'ятому місці в турнірній таблиці і відстає від зони єврокубків на 3 бали.

Удінезе вирішуває протиледжні завдання. Фріульці борються за виживання і випереджають зону вильоту лише на 1 бал. І то це за щастя для них, оскільки вони здобули лише одну перемогу в сезоні. Так вона над Міланом (1-0), але цього дуже мало. Рятують їх нічиї, яких вже назбиралось аж 10, але суперники близько і перемагати колись потрібно починати.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Торіно - коефіцієнт 1.75

Ми теж думаємо, що туринці переможуть:

Перемога Торіно - 53%

Нічия - 33%

Перемога Удінезе - 14%

Болонья - Аталанта

Субота 23 грудня, 16:00

Болонья в цьому сезоні не припиняє дивувати. До четвертого місця в таблиці, на тижні вони додали вихід у чвертьфінал Кубка Італії. Вибивши в 1/8 не аби кого, а лідера чемпіонату та чинного володаря титулу - Інтер. Зробили вони це, граючи переважну більшість матчу гравцями резерву, а коли вийшли лідери, то принесли результат. Вольова перемога в овертаймі на Сан-Сіро з рахунком 2-1.

В чемпіонаті ж Болонья в попередньому турі здолала Рому (2-0), майже не давши ній шансів на здобуття результату. Команда Тьяго Мотти набрала шалений хід та не програє 5 матчів, а вдома має 6 перемог поспіль.

Аталанта ж не наскільки впевнено здобуває результати, але в таблиці знаходиться поблизу, йдучи сьомою з відставанням у 2 бали від "россоблу". Тому може вже в цьому турі обійти їх в таблиці, але для цього потрібно виграти на виїзді. Та ще й без лідерів команди. Скамакка і Толой мають мінімальні шанси вийти на поле, оскільки мають пошкодження.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Болонью - коефіцієнт 2.70

Ми теж думаємо, що Болонья переможе:

Перемога Болоньї - 45%

Нічия - 30%

Перемога Аталанта - 25%

Інтер - Лечче

Субота 23 грудня, 19:00

Інтер має 10 матчів без поразок у Серії А. Йде лідером з перевагою в 4 бали над другим місцем. Проте у мідвік вилетів з Кубка та вже точно не захистить цей титул. Болонья в тому матчі шокувала багатьох, вигравши з рахунком 2-1. Тепер Інтер точно злий і Лечче не позаздриш.

Проте "джалороссі" не програють 5 матчів та йдуть 12-ми в таблиці, маючи запас над зоною вильоту. Поразка їм не страшна, а ось спроба здійснити сенсацію точно приваблює. Тим більше, що востаннє Лечче перемагав Інтер аж у 2012 році.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Інтер - коефіцієнт 1.22

Ми вважаємо, що Інтер переможе:

Перемога Інтера - 70%

Нічия - 21%

Перемога - 9%

Верона - Кальярі

Субота 23 грудня, 19:00

Битва аутсайдерів чемпіонату. Кальярі нині шістнадцятий, але від дев'ятнадцятої Верони його відділяє 2 бали.

В попередньому турі обидві команди програли. Кальярі дав бій Наполі (1-2), а Верона Фіорентині (0-1). Проте перед цим у них були різні результати. Кальярі здобував вольову перемогу над Сассуоло (2-1) та й очки поступово набирав. Верона ж 14 матчів без перемог. Можливо настав час перервати цю серію?

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Верону - 2.38

Ми ж думаємо, що Кальярі не програє:

Перемога Верони - 28%

Нічия - 34%

Перемога Кальярі - 38%

Рома - Наполі

Субота 23 грудня, 21:45

Центральний матч туру. Гра претендентів на Лігу чемпіонів, які зараз йдуть за межами топ-4, але в безпосередній близькості від неї. Наполі п'ятий і відстає від Болоньї на 1 бал. Рома восьма і до болонців, яким вона програла (0-2) у попередньому турі, ній 3 бали. Тобто ці команди в таблиці розділяє 3 позиції і 2 бали. Щільність шалена і інтрига теж.

До гри Наполі підходить із поганим настроєм після вильоту з Кубка від Фрозіноне (0-4). Сенсація, яку ще довго будуть пригадувати. Гравцям же потрібно забути про це, оскільки в них і в чемпіонаті не все добре, особливо в домашніх матчах (3 перемоги у 8 матчах). На виїзді справи краще (5 перемог за 8 матчів). Про захист титулу вже говорити складно, оскільки відстань до Інтера складає 14 очок. 

В Роми завдання нарешті потрапити до Ліги Чемпіонів. Зробити це через Лігу Європи в минулому сезоні не вдалося. Цьогоріч можна знову спробувати, але й через чемпіонат теж. Особливо якщо вдасться покращити гру на виїзді, бо вдома у Роми все чудово (5 перемог, 2 нічиї, 1 поразка). Та чи вдасться ній додати шосту перемогу та ще й над чинним чемпіоном?

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Наполі - коефіцієнт 2.45

Ми ж думаємо, що Рома не програє:

Перемога Роми - 37%

Нічия - 33%

Перемога Наполі - 30%

Читайте також:

Відомі нові подробиці щодо будівництва стадіону Мілана у Сан-Донато

Один з головних талантів Болоньї може перейти в Баварію

Півзахисник Наполі близький до трансферу в Лейпциг, де він буде покликаний замінити легенду клубу

250
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К