Поділитись:

Тренер Бенфіки про Трубіна: Ми вже бачимо, що він є топ-воротарем

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 18 грудня 2023, 09:58
261
0
0
Тренер Бенфіки про Трубіна: Ми вже бачимо, що він є топ-воротарем

фото Getty Images

Головний тренер Бенфіка Роджер Шмідт на післяматчевій пресконференції підбив підсумки матчу з Брагою (1-0), не оминувши увагою і Анатолія Трубіна.

"Для нас це була ще одна перемога. Довелося боротися, багато страждати, багато працювати. Брага робила все, щоб повернутися в гру, і змогла створити моменти. Це була важка робота, але я думаю, що в підсумку ми добре захищалися і у нас був чудовий воротар, який зупинив два-три складні удари. Можливо, ми могли вирішити долю гри. У нас також були хороші можливості зробити рахунок 2:0, особливо перед перервою. Але це була збалансована гра, і ми зробили все, щоб перемогти. Вітаю команду".

Також тренер окремо висловився про перформенс Анатолія Трубіна: 

"У нього було кілька дійсно хороших моментів. Звичайно, останній сейв, ногою, він повинен був віддати все. До цього у нього були кроси, на які він дуже впевнено виходив. Навіть у підкатах він був дуже хороший. Він дає гравцям м'яч в потрібний момент, він добре приймає рішення. Особливо в першому таймі, ми добре діяли під пресингом, і він допоміг. З кожною грою він зростав, і ми вже бачимо, що він є топ-воротарем. І він ще молодий. Він зможе розвиватися. Ми ним дуже задоволені. Сьогодні він провів відмінну гру", - сказав німецький тренер.

Читайте також: 

ВІДЕО! Бенфіка здолала Брагу. Трубін став героєм матчу

Лунін не зміг зберегти ворота ''сухими''

Тренер Шахтаря: Рівень Ліги Європи дуже виріс у порівнянні з минулими розіграшами

261
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К