Поділитись:

Він грає за клуб, який виграв один титул за 30 років! - Рой Кін відповів на слова ван Дейка

Понеділок, 18 грудня 2023, 10:08
159
0
1
Він грає за клуб, який виграв один титул за 30 років! - Рой Кін відповів на слова ван Дейка

Легенда Манчестер Юнайтед Рой Кін відповів Вірджилу ван Дейку після того, як захисник заявив, що лише Ліверпуль намагався виграти гру.

Ліверпуль зіграв у безгольову нічию з Юнайтед у вирішальному матчі Прем'єр-ліги, що відбувся на Енфілді. Хоча "червоні" домінували на полі, вони не змогли жодного разу пробити оборону "червоних дияволів" протягом 90 хвилин.

Після гри голландський захисник Вірджил ван Дейк сказав журналістам:

«Була лише одна команда, яка намагалася виграти гру, але, на жаль, цього не сталося. Ми переважали в усіх аспектах, вони сподівалися завдати нам удару в контратаках, і вони радіють, що набрали очко».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Відповідаючи на коментар захисника Ліверпуля про наміри Юнайтед, легенда клубу Рой Кін в ефірі Sky Sports сказав:

«В його словах про Манчестер Юнайтед дуже багато зверхності, адже він так зневажає Юнайтед. Йому потрібно нагадати, що він грає за клуб, який виграв один титул за тридцять з гаком років.

 

Він сказав, що Манчестер Юнайтед ніякий, а грати приїхала одна команда. Так, я багато разів приїжджав на Енфілд з Манчестер Юнайтед, коли Ліверпуль був у скрутному становищі і був задоволений нічиєю. Суть в тому, що найважливіша статистика - це рахунок. У Ліверпуля були шанси, але вони ними не скористалися. Це їхня власна провина».

Команда Юргена Клоппа підійшла до гри, перебуваючи на вершині ліги, але нічия означає, що Арсенал повернув собі першість. Підопічні Еріка тен Хага, з іншого боку, отримали деякий перепочинок після кількох поразок на Олд Траффорд від Борнмута та мюнхенської Баварії.

Читайте також: Ліверпуль заявив про напад на командний автобус МЮ

🔥АПЛ: Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль полюють на захисника леверкузенського Баєра

Андре Онана: Я знаю, що гратиму краще, ніж зараз

159
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К