Поділитись:

Піолі: Треба віддати належне тим, хто працює в молодіжному секторі

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 17 грудня 2023, 18:49
227
0
0
Піолі: Треба віддати належне тим, хто працює в молодіжному секторі

Фото Getty Images

Коуч Мілана в коментарі клубному телеканалу підбив підсумки матчу 16-го туру Серії А з Монцою (3-0).

- Шиміч дебютував і одразу забив гол...

- Хороші історії... Я підхоплюю роботу клубу знизу, з програм, які проводяться в молодіжному секторі. Молоді гравці з талантом і важливими поглядами прориваються вперед. Треба віддати належне тим, хто працює в молодіжному секторі. Камарда, Бартезагі, Шиміч - неймовірно працьовиті, вони вже користуються великою повагою серед своїх товаришів по команді. Але ми не повинні обтяжувати їх занадто великими очікуваннями. Я радий за них.

- Багато голів забивають літні новачки команди... 

- Я не маю жодних сумнівів щодо потенціалу команди. Тому я постійно кажу своїм гравцям, що ми повинні працювати тільки на себе. Клуб працював добре, потім, на жаль, у нас були труднощі. Деякі з нашої власної вини, деякі через травми... Але це не повинно змусити нас втратити впевненість, ми повинні продовжувати так думати. Ми повинні думати тільки про наступну гру: якщо ти думаєш, що наступна гра - остання, то ти граєш її певним чином і шанси на перемогу збільшуються.

- Сьогодні ви виграли, отримуючи задоволення від гри...

- Це те, до чого ми хочемо повернутися. Коли ми можемо грати, отримуючи задоволення, ми можемо грати краще. Ми також дуже інтенсивно переживаємо позитивні та негативні моменти. Бувають моменти, коли важко бути легким і безтурботним. Сьогодні мені сподобалося все в команді: ми добре почали, ми вміли страждати, ми ніколи не втрачали рівноваги і дистанції. Позитивний виступ, але непростий після навантажень середи і проти суперника, який вміє грати в хороший футбол, - цитує Стефано Піолі TuttoMercatoWeb

Читайте також:

Мілан: амбіції тренера Стефано Піолі в Лізі Європи на висоті

Президент Ла Ліги: Футболу не потрібна Суперліга, бо вони багато брешуть

Циганков пропустив тренування Жирони. Мічел пояснив відсутність українця

227
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К