Поділитись:

🔥АПЛ: Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль полюють на захисника леверкузенського Баєра

Неділя, 17 грудня 2023, 17:06
144
0
0
🔥АПЛ: Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль полюють на захисника леверкузенського Баєра

Фото: GettyImages/Teamtalk

Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль хочуть підсилити свою оборону взимку і розглядають можливість підписання центрального захисника Байєра Леверкузен П’єро Інкапі.

Усі три клуби зіткнулися з проблемами в центрі захисту в першій половині сезону. Тоттенгем втратив Міккі ван де Вена через травму, Ньюкасл - Свена Ботмана, а Ліверпуль - Джоеля Матіпа.

За інформацією журналіста Sky Sport Germany Флоріана Плеттенберга, Інкапі відкритий для нового виклику взимку, оскільки хоче грати регулярно. Захисник не задоволений роллю запасного в Леверкузені.

Однак Леверкузен не хоче відпускати Інкапі, оскільки в січні втратить двох захисників, які поїдуть на Кубок Африки. Едмонд Тапсоба і Оділон Коссуну гратимуть за Буркіна-Фасо і Кот-д’Івуар відповідно.

Плеттенберг також повідомив, що Інкапі має багато запитів на столі і що відбулися переговори з деякими сторонами. Але наразі немає жодних конкретних пропозицій за гравця, у якого є відступні в 60 мільйонів фунтів.

21-річний Інкапі вважається повноцінним і домінуючим центрбеком, який є великим талантом. Він виступає за збірну Еквадору.

Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль продовжать боротьбу за Інкапі взимку, але їм доведеться переконати Леверкузен відпустити його.

Читайте також: ⚡Нью-Йорк Ред Буллз підтвердив підписання Еміля Форсберга з РБ Лейпциг

Дати копняка чи обійняти? - Ерік тен Хаг зізнається, що деякі гравці МЮ потребують брутального ставлення

Арсенал вимагає від Челсі 50 мільйонів фунтів за Рамсдейла, якого хоче Почеттіно

144
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К