Поділитись:

Президент Минаю розповів про підозрілі зв'язки Динамо та УАФ щодо позбавлення атестації на проведення матчів УПЛ закарпатських стадіонів

Неділя, 17 грудня 2023, 12:49
193
0
0
Президент Минаю розповів про підозрілі зв'язки Динамо та УАФ щодо позбавлення атестації на проведення матчів УПЛ закарпатських стадіонів

Фото ФК Минай

Валерій Пересоляк заявив, що керівництво Динамо знало про рішення УАФ, ще до того, як асоціація направила лист Минаю.

"Досить здивувала нас публічна заява Ігоря Суркіса про те, що Минай має їхати грати до Києва. Я гадав, що у нас нормальні товариські стосунки з футбольним клубом Динамо і ми поважаєм кожного, хто розвиває український футбол. Я телефонував Ігорю Михайловичу тоді, коли приймалось рішення про перенесення гри і ми нормально поговорили та зійшлися на тому, що пізніше вирішимо між собою, де і коли грати".

"За всі наші чотири сезони в УПЛ у нас не було конфліктів з жодним клубом. Завжди йдемо назустріч колегам, а вони – нам. Але у цій ситуації все раптом вирішили без нас.

Наступного дня після слів президента Динамо ми отримуємо той самий лист від УАФ з рішенням по стадіону. Дуже не хочу вірити, що заява Динамо і дії УАФ пов’язані між собою. Але все виглядає саме так. Візьміть хоча б ось цей факт: першим публічно сказав про цей лист працівник Динамо Сергій Мохник. На той момент ми ще не знали про цей лист і він ще ніде не був опублікований, а Мохник вже про нього розповідав. Звідки ж він дізнався, цікаво?", - заявив Пересоляк в інтерв‘ю "Українському футболу"

Читайте також:

Президент Минаю: Якби ми встановили світло, 90% - що ми так і не скористаємося ним

Джерело: Шепелєв не перейде до Полісся. Півзахисник поїде на збори з іншою командою

На війні загинув співробітник Шахтаря

193
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К