Поділитись:

Луческу розповів, чому пішов з Динамо

Субота, 16 грудня 2023, 20:46
301
0
0
Луческу розповів, чому пішов з Динамо

Колишній наставник київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу оцінив тренерські успіхи свого сина Развана, який зараз очолює грецький ПАОК.

Фантастичний результат Развана. Він досяг неймовірних успіхів у Лізі конференцій, двічі обігравши Айнтрахт, який півтора роки тому виграв Лігу Європи, а зараз переміг Баварію.

Завдяки виступу в цій групі на ПАОК звернула увагу вся футбольна Європа. Я зараз у Греції. Мені важко жити без футболу", – цитує слова Мірчі Луческу Digi Sport.

Нагадаємо, що ПАОКу вдалося зайняти перше місце у своїй групі Ліги конференцій, набравши аж 16 очок. У чемпіонаті Греції ПАОК йде на третій сходинці, відстаючи від лідера, Панатінаїкоса, лише на два очки.

Також Луческу розповів про те, що Разван першим дізнався про його рішення залишити київський клуб та Україну за кілька днів до матчу із Шахтарем в УПЛ.

"За день чи два до матчу я сказав Развану, що збираюся піти. Я хотів залишитися і зіграти цей матч із Шахтарем. Я почав із Шахтаря і закінчив Шахтарем. На жаль, я не зміг виграти. Мені хотілося б закінчити перемогою", — додав Мірча.

Нагадаємо, що Мірча Луческу очолив київське Динамо у липні 2020 року. Під його керівництвом кияни завоювали Суперкубок України-2020, а також золоті медалі УПЛ 2020/21. 3 листопада цього року румунський спеціаліст подав у відставку.

301
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К