Поділитись:

Степаненко про матч в Японії : Ми тут для того, щоб продемонструвати всьому світові солідарність японського народу з українським народом

П'ятниця, 15 грудня 2023, 16:02
125
0
0
Степаненко про матч в Японії : Ми тут для того, щоб продемонструвати всьому світові солідарність японського народу з українським народом

Фото: ФК Шахтар Донецьк

Тарас Степаненко, капітан і півзахисник донецького Шахтаря, розповів про ціль товариського матчу з Авіспою Фукуока, який відбудеться в Японії.

«Ми вдячні Японії та Авіспа Фукуока за запрошення до себе на благодійний матч. Це дуже важливо для нашої країни й українців, адже ми знаємо, як Японія підтримує Україну.
 

Ми тут для того, щоб продемонструвати всьому світові солідарність японського народу з українським народом. Тому хочеться, щоб на матчі був заповнений стадіон і щоб цю гру побачили в усьому світі.
 

Окрема подяка українцям, які приїхали зустріти нас в аеропорту. Ми дуже раді побачити наших співвітчизників, тим більше тут є люди з Донецька, багато дітей. Дуже щирі та приємні емоції від цієї зустрічі!», — цитує Степаненка прес-служба клубу.

Наголошуємо, що матч Авіспа Фукуока – Шахтар пройде 18 грудня в Токіо. Початок о 12:00 за київським часом.

Читайте також: 😲Україна втратила одне місце в ЛЧ і одну команду в єврокубках

Пушич: Ми вперше в Японії та продемонструємо все найкраще на футбольному полі

⚡Основна інформація про жеребкування Ліги чемпіонів

125
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS