Реал нападає на Барселону у справі Негрейри - Є ознаки спортивної корупції

П'ятниця, 15 грудня 2023, 14:41

Фото: GettyImages

Наразі сумнозвісна справа Негрейри, яка зосереджена на ймовірних зв'язках Барселони з Енрікесом Негрейрою (колишнім віце-президентом Технічного комітету арбітрів), все ще триває. Іспанська прокуратура висунула каталонським клубам звинувачення у хабарництві та спортивній корупції.

Мадридський Реал має намір виступити в якості потерпілої сторони під час судового розгляду, і це рішення розлютило Барселону. Це призвело до погіршення відносин між двома клубами, але "вершкові" не мають наміру відмовлятися від участі у справі.

Як повідомляє Libertad Digital, мадридський Реал надіслав листа до прокуратури, в якому виклав своє бачення ситуації.

«Існують ознаки спортивної корупції незвичайної серйозності та масштабу.

 

Не можна стверджувати, що справа ґрунтується на "здогадках і гіпотезах, які не базуються на об'єктивних даних", або на "неточних і неконкретних" елементах. Не можна також стверджувати, що якісь "конкретні дані" вказують на те, що Барселона брала участь у суддівській корупції, чи то традиційній, чи то системній, яку можна було б вважати ображеною або такою, що зачіпає інтереси Реала як учасника Ла Ліги.

 

Навпаки, докази, які розглядаються сьогодні, є переконливими і не дозволяють нам покладатися на нібито недостатність доказів, на підставі яких можна стверджувати, що жоден клуб не постраждав від викритих фактів».

Також зазначили, що поява Реала (як потерпілої сторони) не ставить під загрозу право тих, хто перебуває під слідством, на процес без невиправданих затримок, а також не відкриває двері для масової появи футбольних клубів у справі, щоб зробити її процесуально некерованою. На заварешення заявили, що неприпустимо об'єднувати приватні звинувачення під одним представництвом і захистом.

Барселона відстоювала свою невинуватість протягом усього судового процесу і готова боротися з цим, коли їй буде надана така можливість. Наразі ж справа рухається далі.

Читайте також: Я хочу, щоб це був мій останній клуб в Європі, - Грізманн про майбутнє в Мадриді

Анчелотті дасть ще один шанс Андрію Луніну

Каталонські клуби обмежили у користуванні водою