Поділитись:

У лютому ми будемо набагато сильніші, - Луїс Енріке про прогрес ПСЖ в Лізі чемпіонів

Четвер, 14 грудня 2023, 15:36
137
0
0
У лютому ми будемо набагато сильніші, - Луїс Енріке про прогрес ПСЖ в Лізі чемпіонів

фото: Getty Images

Луїс Енріке вважає, що його Парі Сен-Жермен буде в набагато кращій позиції в лютому, коли ПСЖ зустрінеться зі своїм, поки що невідомим, суперником у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. 

Вихід ПСЖ до стадії плей-офф був забезпечений завдяки нічиїй 1:1 з дортмундською Боруссією. Цей результат дозволив ПСЖ посісти друге місце в групі, що залишить "парижанам" важку нічию. 

Виступи ПСЖ на групових етапах були неоднозначними. Команда Луїса Енріке зіграла внічию два останні матчі, але зазнала розгромної поразки на виїзді від Ньюкасла (4:1), а також поразки на Сан-Сіро (2:1). Однак, Луїс Енріке сказав, що його команда буде в кращому стані в лютому. 

«Я дуже щасливий, тому що протягом цих шести матчів ми продемонстрували чітку ідею [...] Ми завжди атакували і завжди створювали більше моментів, ніж наші суперники. Цього літа було 11 підписань, новий персонал, новий кампус - все нове. Я абсолютно не сумніваюся, що в лютому ми будемо набагато сильнішими», - сказав коуч ПСЖ.

Минулого сезону ПСЖ вилетів на стадії 1/8 після нічиєї з Баварією. Парижани сподіватимуться, що в лютому 2024 року вони знову не впадуть на ту ж саму перешкоду.

Читайте також: Я щасливий знову бути тут, - Марселіно коментує повернення у Францію

Уоррен Заїр-Емері став наймолодшим французом, який забив у Лізі чемпіонів

137
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К