Поділитись:

Каталонські клуби обмежили у користуванні водою

Середа, 13 грудня 2023, 15:27
161
0
0
Каталонські клуби обмежили у користуванні водою

фото Getty Images

Женералітет Каталонії запровадив низку заходів, які дадуть змогу боротися з наслідками найсильнішої за останні 100 років посухи в регіоні.

До кінця листопада рівень водосховищ у внутрішніх басейнах у Каталонії становив лише 19%. Тоді керівництво регіону вже запровадило низку обмежувальних заходів - наприклад, споживання води на одну людину обмежили до 210 літрів, а площу зрошуваних спортивних газонів знизили до 200 кубічних метрів на місяць, що менше ніж половина від дозволеної раніше площі).

Тепер Женералітету довелося ввести нові обмеження. Зокрема, з наступного тижня буде заборонено використовувати душі в спортивних залах і центрах, що безпосередньо вплине на футбольні клуби регіону. З огляду на складну ситуацію в регіоні, винятків не буде, тому вжиті заходи зачеплять і професійних спортсменів, заявив міністр по боротьбі зі змінами клімату Давид Маскорт в інтерв'ю Cadena SER. 

Таким чином гравцям Жирони та інших клубів Каталонії доведеться приймати душ вдома, а не одразу після гри, або тренування.

Читайте також:

Мінмолодьспорту розробило заходи безпеки щодо допуску вболівальників на трибуни під час спортивних заходів

Прем'єр-ліга: нове правило, яке зробить революцію у сфері трансферів

Пушич: Це буде дуже цікаве протистояння двох команд, які зустрінуться у такому собі фіналі

161
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К