Поділитись:

Президент Полісся: За моєю версією, Юрій Калітвінцев — найкращий тренер

Автор: Іван Чирко |
Середа, 13 грудня 2023, 14:49
181
0
0
Президент Полісся: За моєю версією, Юрій Калітвінцев — найкращий тренер

фото ФК Полісся

Президент ФК Полісся Геннадій Буткевич в інтерв'ю клубній пресслужбі підбив підсумки першої частини сезону УПЛ та Кубка УКраїни для житомирської команди.

- Геннадію Владиславовичу, на початку сезону Ви заявили про ціль — потрапити у ТОП-5. Команда завершує календарний рік на третьому місці у турнірній таблиці. Які Ваші враження від дебютної половини сезону?

- В першу чергу, хочу подякувати гравцям та тренерському штабу, що спромоглися досягти високої планки, яку я поставив. За втраченими очками Полісся на 5-ій позиції в УПЛ. Я хочу, щоб команду цей факт тільки ще більше мотивував, адже ми можемо ще краще.

- На початку сезону до Полісся приєдналося багато нових гравців. Через призму результатів чи задоволені Ви комплектацією команди?

Нікого окремо виділяти не буду, але усі футболісти, які приєдналися, зробили Полісся сильнішим та проявили себе. Оцінюю роботу на трансферному ринку успішною. Були труднощі. Довго отримували візу молоді та перспективні хлопці з Африки. Також до нас приєднувалися нові виконавці і в процесі чемпіонату. Хочу зазначити, що, попри всі технічні негаразди, нам вдалося відмінно підсилити команду при переході з Першої Ліги в УПЛ.

- Скоро відчиняється трансферне вікно. Чи слід очікувати активність від «Полісся»?

- Полісся не збирається відпочивати на трансферному ринку в це зимове вікно. Ми плануємо підсилення команди, разом з Юрієм Калітвінцевим розглядаємо різних за амплуа гравців. У цьому напрямку робота зараз активно триває.

- Юрія Калітвінцева упродовж сезону відзначали і номінували на найкращого тренера туру чи місяця за версією УПЛ. А як Ви оцінюєте роботу тренерського штабу?

- За моєю версією, Юрій Калітвінцев — найкращий тренер. У нас є взаєморозуміння і спільні погляди на розвиток команди. Мені він імпонує також і як людина. Тому я вважаю, що Поліссю неймовірно пощастило з тренерським штабом. Юрій Миколайович має мою повну довіру і він знає про це. Він та його помічники бездоганно виконують свою роботу.

Читайте також:

Мінмолодьспорту розробило заходи безпеки щодо допуску вболівальників на трибуни під час спортивних заходів

Алієв отримав відзнаку, за участь у бойових діях

Пушич: Це буде дуже цікаве протистояння двох команд, які зустрінуться у такому собі фіналі
 

181
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К