Поділитись:

Тренер Порту: Я думаю, що це фінал, а ми добре пораємося з фіналами

Автор: Іван Чирко |
Середа, 13 грудня 2023, 10:57
208
0
0
Тренер Порту: Я думаю, що це фінал, а ми добре пораємося з фіналами

фото Getty Images

Головний тренер Порту Сержіу Консейсау на передматчевій пресконференції поділився очікуваннями від матчу 6-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів із Шахтарем.

"Я думаю, що це фінал. І ми добре пораємося з фіналами. Це фінал у цьому змаганні. У понеділок у нас буде фінал чемпіонату і так далі. Ми живемо за рахунок цих фіналів у цьому клубі. Будь-яке втрачене очко дуже засмучує нас. Ми програли "Ешторилу" і залишилися за бортом Кубка ліги. Ми звикли до такого тиску, це хороший тиск. Тут, у цьому клубі, віддавати все недостатньо, необхідно діяти на межі можливостей".

"Ми знаємо про важливість гри, але більш того, це наша щоденна робота. Ми підходимо до матчу саме з такою мотивацією і відданістю справі, потім все починає відбуватися природним чином, багато залежить від гри, як і від нашої компетентності і того, що ми визначаємо як стратегію, знаючи, що ми не можемо вгадати, що. зробить "Шахтар", ми можемо бути готовими до різних сценаріїв у різні моменти гри. Якщо ми будемо компетентні, я переконаний, що справи підуть добре", - заявив Консейсау. 

Читайте також:

Пушич: Це буде дуже цікаве протистояння двох команд, які зустрінуться у такому собі фіналі

Валерій Бондар: Хочемо завтра володіти ініціативою, показувати, на що ми здатні та що приїхали сюди перемагати

Таблиця коефіцієнтів. Конкуренти України йдуть у відрив

208
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К