Поділитись:

Айнтрахт Франкфурт лідирує в гонці за підписання гравця МЮ Донні ван де Бека

Середа, 13 грудня 2023, 11:08
140
0
0
Айнтрахт Франкфурт лідирує в гонці за підписання гравця МЮ Донні ван де Бека

фото: Getty Images

Франкфуртський Айнтрахт лідирує в перегонах за право підписати півзахисника Манчестер Юнайтед Донні ван де Бека на правах оренди.

Переговори між двома сторонами просуваються, і очікується, що 26-річний футболіст незабаром прийме своє рішення. Лідер Ла Ліги Жирона також виявляла інтерес до ван де Бека, але умови оренди, які вони пропонували, відрізнялися.  

Як півзахисник впишеться у Франкфурті, ще належить з'ясувати. Його універсальність означає, що він може бути використаний як центральний півзахисник і ротуватися з Хьюго Ларссоном та Еллесом Схірі, або ж він може грати далі вперед разом з Маріо Гьотце або Фаресом Шайбі.

Франкфурт, схоже, прагне завершити справу якнайшвидше, оскільки повідомляється, що вони близькі до завершення підписання нападника Рафіу Дуросінмі на заміну Рендалу Коло Муані, який покинув команду.

Sky Germany також повідомляє, що захисник Нюрнберга Натаніель Браун приєднається до клубу влітку. Франкфурт заплатить за нього 3 мільйони євро і підпише контракт до 2029 року після проходження медогляду. Наступною ціллю Франкфурта буде високорейтинговий партнер Брауна по команді Джан Узун.

Читайте також: Мюнхенська Баварія визначилась із спадкоємцем Мануеля Ноєра

Люцерн (Швейцарія): Макс Маєр мріє про повернення до Бундесліги

140
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К