Поділитись:

Робота Луїса Енріке не опиниться під загрозою у разі дострокового вильоту ПСЖ з Ліги чемпіонів

Середа, 13 грудня 2023, 09:49
140
0
0
Робота Луїса Енріке не опиниться під загрозою у разі дострокового вильоту ПСЖ з Ліги чемпіонів

фото: Getty Images

Вихід Парі Сен-Жермен з групи Ліги чемпіонів УЄФА залишається на волосині перед вирішальним матчем проти дортмундської Боруссії. 

У минулих сезонах успіх у Лізі чемпіонів був для тренерів всеохоплюючою метою. Маурісіо Почеттіно виграв з ПСЖ титул чемпіона Ліги 1, але нездатність повторити відносний успіх свого попередника Томаса Тухеля в єврокубках поклала край його роботі на Парк де Пренс. Те ж саме сталося і з Крістофом Гальтьє, чий виліт від мюнхенської Баварії у Раунді 16 запечатав його долю. 

Однак така ж доля не повинна спіткати Луїса Енріке, якщо їм не вдасться пройти до стадії плей-офф в цьому сезоні. Доля парижан у їхніх власних руках, але якщо вони не зможуть перемогти дортмундську Боруссію, їхнє просування буде під загрозою. 

Якщо ПСЖ не зможе пройти далі, це не загрожуватиме позиції Луїса Енріке, як повідомляє RMC Sport. Іспанець має дворічну угоду з клубом, а нова культура в клубі орієнтована на довгостроковий план. Перемога, нічия чи поразка, Луїс Енріке залишиться на посаді коуча ПСЖ. 

Читайте також: Можливо, він захоче повернутись, - тренер Ланса Франк Ес відкритий до повернення Рафаеля Варана

ВІДЕО! Майстерність Обамеянга у Марселі зводить фанів з розуму

140
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К