Поділитись:

Таблиця коефіцієнтів. Конкуренти України йдуть у відрив

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 01 грудня 2023, 11:58
308
0
0
Таблиця коефіцієнтів. Конкуренти України йдуть у відрив

фото Getty Images

На цьому тижні Україна, зусиллями Шахтаря, здобула 0,4 бала до таблиці коефіцієнтів, що дозволило нам втримати 18-те місце. Проте ми відстали від завітної 15-ї позиції, осікльки наші конкуренти продемонстрували кразі результати, а більшість з них ще й мають менший дільник. 

Ізраїль, як і ми, здобув одну перемогу, але пішов у відрив завдяки меншому дільнику й бонусному балу за вихід Маккабі з групи Ліги Конференцій (+0.35 відносно України). У Данії теж така кількість балів, просто здобуті вони суто в іграх, а не бонусами (1+2 за нічию та перемогу, дільник "4" = 0.75) – (+0.35 відносно України). Аналогічні ігрові показники на тижні здобула Норвегії, отримавши також один бонусний бал за вихід Буде-Глімта з групи Ліги Конференцій. Також підтискає нас Греція, яка теж має 3 бали на цьому тижні Єврокубків і відповідно набрала на 0,35 бала більше за нас. Єдиний виняток це Сербія, команди якої вчергове програли всі матчі.

Таким чином, станом на зараз, ми відстаємо від 15-ї позиції на 2,3 бали. Відіграти це буде важко, особлив враховуючи те, що в нас у весняній частині Єврокубків буде один Шахтар. Натомість у Ізраїлю цих команд може бути 2, як і у Данії . У Норвегії вже обидві команди вийшли у весняну стадію. У Греції вже є один учасник плей-офф і 3 ще можуть туди потрапити. А ось в сербів високі шанси, що туди ніхто не вийде.

Читайте також:

Олександрія продовжила контракти з двома перспективними гравцями

УПЛ: прогноз Конкурента на 16-й тур

Тренер Зорі: Клас гравців Гента на сьогоднішній день вище, ніж футболістів Зорі

308
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS