Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 14-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 01 грудня 2023, 12:30
178
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на 14-й тур

фото Getty Images

Практично кожен тур Серії А дарує нам топові протистояння. І майбутній не виключення. Тут ми побачимо битву чемпіона Наполі проти головного претендента на Скудетто в нинішньому сезоні - Інтера. А також вже принципове протистояння Ювентуса з Монцою. Ну і головне, це дербі українців. Тож читаємо прогноз на ці та інші матчі, а якщо в когось виникне бажання спробути себе у цій справі, то тицяйте сюди.

Монца - Ювентус

П'ятниця 1 грудня, 21:45

У минулому сезоні Монца двічі перемогла Юве. 1-0 вдома та 2-0 на виїзді. Це були їх єдині зустрічі в рамках Серії А, оскільки "бріанці" лише в минулому сезоні дебютували на найвищому рівні. Як бачимо в матчах з Ювентусом дебют був чудовим. А в туринців тепер є додаткова мотивація на матчі з цим опонентом.

Проте головна мотивація "бьянконері" це їх місце в турнірній таблиці. Нині Юве перебуває в боротьбі за чемпіонство з Інтером, але після нічиєї в очному матчі до них підтягнулись опоненти, отже, другої поспіль втрати не можна допустити. Монца теж в боротьбі, але за Єврокубки, відстаючи від зони потрапляння до них на 2 бали. Тому просто так свої бали не віддасть, спробувавши повторити минулосезонні результати. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Ювентус - коефіцієнт 1.98

Ми ж думаємо, що Ювентус все-таки вперше в історії переможе Монцу в рамках Серії А:

Перемога Монци - 23%
Нічия - 29%
Перемога Ювентуса - 48%

Дженоа - Емполі 

Субота 2 грудня, 16:00

Українське дербі в Серії А! І є сподівання, що це будуть не просто слова, а дійсно цікаве протистояння. Малиновський забив прекрасний гол у попередньому турі та схоже нарешті набрав форму. Коваленко "повстав із попелу", забивши у двох матчах поспіль. Нехай, навіть, Серія А переписала другий гол на автогол суперника, але ми знаємо хто його справжній автор. 
Це був позитив, а тепер перейдемо до негативу. А точніше виступів команд. Обидві вони знаходяться в боротьбі за виживання та програли останні матчі. При чому зробили це у схожому стилі, пропустивши в компенсований до другого тайму час. Кривдником Дженоа став Фрозіноне (1-2), а Емполі поступився Сассуоло (3-4). Настав час реалібітовуватись перед фанатами, а їх на цьому матчі буде багато, оскільки Дженоа є однією з найвідвідуваніших команд Серії А.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Дженоа - коефіцієнт 1.99

Ми думаємо, що Дженоа переможе:

Перемога Дженоа - 47%
Нічия - 28%
Перемога Емполі - 25%

Лаціо - Кальярі

Субота 2 грудня, 19:00

Зустрічаються учасник Ліги Чемпіонів та новачок чемпіонату. Здавалося, що їх нічого не може об'єднувати, але це не так. У них все ж таки є спільне, а саме провальні старти сезону після яких пішли чутки про звільнення тренерів. Проте останні результати це, як мінімум, відтермінували.

Кальярі програв лише один матч з останніх п'яти і той на виїзді Ювентусу (1-2). Це дозволило сардинцям вибратись із зони вильоту, а Раньєрі зберегти своє робоче місце.

Саррі ж залишається, завдяки результатам в Лізі чемпіонів. Де на тижні Лаціо оформив вихід у плей-офф, здобувши емоційну перемогу над Селтіком (2-0). Проте в чемпіонаті у команди біда. 11-те місце, поразка від кризової Салернітани в попередньому турі та відставання у 7 балів від зони Ліги чемпіонів. Пора б "орлам" і тут взятись за здобуття результату, інакше провалу не оминути.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 1.64

Ми думаємо, що Лаціо не програє:

Перемога Лаціо - 35%
Нічия - 34%
Перемога Кальярі - 31%

Мілан - Фрозіноне

Субота 2 грудня, 21:45

Замучений травмами Мілан догравав останній матч Ліги чемпіонів з одним центральним захисником на полі (Томорі) і логічно її програв з рахунком 1-3 дортмундській Борусії. Це напевно найкраще характеризує стан справ "россонері", як і те що в цій грі за них має зіграти 18-річний центральний захисник Шиміч і 15-річний форвард Камарда. Так, обидва вони талановиті, але ще місяць тому ніхто й не думав, що вони будуть грати за основу Мілана вже зараз. А все через аномально кількість травм та дискваліфікацію Жиру. При цьому результат здобувати потрібно, якщо звісно міланці планують боротись за Скудетто із Інтером та Ювентусом.

У Фрозіноне завдання простіші, а саме збереження прописки в Серії А. Так, виконати його теж важко, але з нинішніми результатами "канарок" це видається реальним. 10-те місце та 18 набраних очок після 13 турів, скоріше натякають на боротьбу за Єврокубки, аніж виживання. Еусебіо Ді Франческо побудував дуже цікаву команду.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 1.47

Ми ж думаємо, що Мілан здобуде дуже важку перемогу:

Перемога Мілана - 40%
Нічия - 32%
Перемога Фрозіноне - 28%

Лечче - Болонья

Неділя 3 грудня, 13:30

Гра команд, які полюбляють нічийні результати. В обох вже по 6 "мирових", але при цьому вони в різних половинах турнірної таблиці. Болонья шоста та має ціль вперше за багато років повернутись в Єврокубки. І це видається цілком реально, оскільки команда демонструє переконливу гру та стабільно здобуває очки. 
Лечче 13-й та хоче зберегти прописку в Серії А. Проте останні результати команди не додають оптимізму її вболівальникам, оскільки серія з 8 матчів без перемог натякає на важку боротьбу за збереження прописки в Серії А. 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 2.53

Ми думаємо, що Болонья переможе:

Перемога Лечче - 15%
Нічия - 34%
Перемога Болонья - 51%

Фіорентина - Салернітана

Неділя 3 грудня, 16:00

"Фіалки" другий рік поспіль вийшли у плей-офф Ліги Конференцій. Сталося це у попередньому матчі, завдяки вольовій перемозі над Генком (2-1). Минулого сезону їх шлях завершився поразкою у фіналі. Побачимо чи вдасться їм повторити, а можливо і перевершити це досягнення. При цьому в чемпіонаті у флоренційців все йде куди краще. Якщо в минулому сезоні вони були твердим середняком та фінішували 8-ми, то зараз виглядають претендентом на зону Ліги чемпіонів. Звісно потрапити в топ-4 їм буде складно, але мрії існують для того, щоб їх здійснювати. Щоправда для цього Фіорентині було б варто почати реалізовувати свої моменти, тоді й не буде таких поразок, як з Міланом у попередньому турі (1-0). Тоді "фіалки" мали велику ігрову перевагу, але нічого з цього не витиснути.

Салернітана ж підходить до гри в гарному настрої. В попередньому турі команда з Салерно здобула першу перемогу в сезоні і одразу над Лаціо (2-1). Так, це не дозволило ній покинути останнє місце в турнірній таблиці, але продемонструвало, що справи команди йдуть на покращення.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Фіорентини - коефіцієнт 1.49

Ми впевнені, що Фіорентина переможе:

Перемога Фіорентини - 59%
Нічия - 24%
Перемога Салернітани - 17%

Удінезе - Верона

Неділя 3 грудня, 16:00

Битва аутсайдерів чемпіонату між якими лише 2 бали у турнірній таблиці. Удінезе знаходиться на 16-й позиції, а Верона - 19-та. Та попри це саме у веронців більше перемог - 2. В Удінезе вона одна, але над Міланом (1-0), а вище команда з Удіне через 8 нічиїх. Проте в попередньому турі такий результат було зафіксовано, якраз у матчі їх майбутнього суперника. Верона поділила бали з Лечче (2-2), двічі відігруючись по ходу матчу. Удінезе теж відігрувався, але всеодно програв Ромі (1-3). 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Удінезе - коефіцієнт 1.75

Ми ж думаємо, що буде нічия:

Перемога Удінезе - 27%
Нічия - 53%
Перемога Верони - 20%

Сассуоло - Рома

Неділя 3 грудня, 19:00

Сассуоло в попередньому турі нарешті перервало безвиграшну серію з 6-ти матчів. При чому зробили "нероверді" це максимально видовищно. Перемога над Емполі була здобута з рахунком 4-3 з переможним голом у компенсований до другого тайму час. Здається, такий емоційний заряд точно має надати команді сил для подальших звершень. Тим більше, що Сассуоло нині 14-те в турнірній таблиці в той час, як їм пророкували боротьбу за Єврокубки.

Рома була у схожій ситуації на старті сезону, коли довго не могла налагодити результати, але зараз у "вовків" все добре і в таблиці вони вже п'яті з претензіями на боротьбу за Лігу чемпіонів. Також у команди все добре і у Єврокубках, де виїзна нічия з Серветом (1-1) дозволила римлянам гарантувати собі вихід в плей-офф Ліги Європи.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Рому - коефіцієнт 1.91

Ми ж думаємо, що переможе Рома:

Перемога Сассуоло - 30%
Нічия - 29"
Перемога Роми - 41%

Наполі - Інтер

Неділя 3 грудня, 21:45

Чинний чемпіон приймає на своєму полі фаворита нинішнього сезону. Між ними зараз 8 балів на користь Інтера, тому команді Маццарі потрібно перемагати, аби не відпустити своїх опонентів надто далеко. Та й випусти з топ-4 теж можна, оскільки Рома підтискає. Натомість Інтер може втратити лідерство, якщо звісно Ювентус зможе зломати опір Монци. 

Як в турнірній таблиці між командами відчутна різниця так і їх нинішній формі. Інтер достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів та зіграв виїздний матч з Бенфікою резервним складом. І, навіть, попри це здійснив вражаючий камбек, відігравшись з 0-3 та закінчивши матч внічию (3-3). Чудовий заряд емоцій перед важливим матчем чемпіонату. 

В Наполі ж ще залишається не вирішеним питання виходу до 1/8 Лч. Тому команда грала основним складом, але всеодно поступились на виїзді Реалу (2-4). Тому Єврокубкові питання "партенопеї" вирішуватимуть в останньому турі. А ось в чемпіонаті попередній матч вони виграли і не в аби-кого, а в Аталанти (2-1) та ще й на її полі. Це був новий дебют Маццарі на чолі команди. Тепер же його очікує поверення на домашній стадіон, можливо, і тут дебют вдасться? 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Інтер - коефіцієнт 2.49

Ми ж думаємо, що Інтер не програє:

Перемога Наполі - 30%
Нічия - 33%
Перемога Інтера - 37%

Торіно - Аталанта

Понеділок 4 грудня, 21:45

Закриватиме тур непоступливий Торіно та амбіційна Аталанта. Туринці всім псують нерви, але ніяк не можуть дорости до того рівня, коли вони будуть претендувати на щось більше ніж місце в топ-10. Ось і зараз вони 12-ті та чергують вдалі матчі з поразками. 

Аталанта ж після повернення до Єврокубків мріє повернутись до Ліги чемпіонів. Конкуренти у неї надзвичайно сильні, тому потрібно брати очки по максимуму. Або сподіватись на перемогу в Лізі Європи, де "бергамаски" вже гарантували собі вихід в плей-офф, зігравши у мідвік внічию зі Спортингом (1-1). У чемпіонаті ж "богиня" нині 6-та і відстає від 4-го Наполі на 4 бали, програвши йому в попередньому турі (1-2). А загалом у неї 3 матчі без перемог в Серії А.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Аталанту - коефіцієнт 2.54

Ми ж вважаємо, що Аталанта здобуде важку перемогу:

Перемога Торіно - 28%
Нічия - 31%
Перемога Аталанти - 41%

Читайте також:

Мальдіні про звільнення з Мілану: На зустрічах я часто чув: "Я нічого не розумію у футболі", але в кінці завжди знаходилося "але"

Тренер Монци: Я в Юве? Це погане питання

Аллегрі: Я дуже добре ладнаю з новим керівництвом Ювентуса

178
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К