Поділитись:

Мальдіні про звільнення з Мілану: На зустрічах я часто чув: "Я нічого не розумію у футболі", але в кінці завжди знаходилося "але"

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 01 грудня 2023, 10:35
138
0
0
Мальдіні про звільнення з Мілану: На зустрічах я часто чув: "Я нічого не розумію у футболі", але в кінці завжди знаходилося "але"

фото Getty Images

Паоло Мальдіні дав велике інтерв'ю італійському виданню Repubblica, де зокрема розповів про роботу в Мілані та чому він пішов із клубу.

Про звільнення:

"У червні Кардинале запросив мене на сніданок і після розмови про прощання Златана з футболом сказав, що він хоче змін і що нас з Рікі Массарою звільнено. Я запитав його, чому, і він розповів мені про погані стосунки з Фурлані. Тоді я сказав йому: "Я коли-небудь дзвонив вам, щоб поскаржитися на Фурлані?" Ніколи. Був ще жарт від нього про програний Інтеру півфінал Ліги чемпіонів, але, скажімо так, мотивація мені здалася трохи слабенькою. Так звані припущення, спортивні та економічні цілі на початку сезону, були значно перевиконані. Якими вони були? Припускалося, що ми вилітимо з Ліги чемпіонів, пройдемо раунд в Лізі Європи, потрапимо у четвірку в чемпіонаті".

Про свої функції в Мілана:

"Існує думка, що нас з Массарою звільнили через те, що ми не поділяли цілей і ринкових стратегій. Ніщо не може бути більш далеким від правди.  Насправді, якщо говорити про трансфери, то я ніколи не мав права підпису, навіть під орендами. Кожного гравця, якого брали, обирали я, Бобан і Массара, кожен вибір узгоджували з генеральним директором і власниками. Але підпис завжди ставив хтось інший, хто схвалював операцію.  Багато запропонованих рішень не були схвалені, мені стільки разів говорили "ні". Таке буває. Іноді мені просто відмовляли, іноді казали, що бюджета не вистачає. На зустрічах я часто чув: "Я нічого не розумію у футболі", але в кінці завжди знаходилося "але". Я не вчора народився, маю достатньо досвіду, щоб розуміти, що певна розбіжність поглядів - це нормально. Однак звинувачувати нас у тому, що ми не хотіли обговорювати трансферу політику… Я не вважаю це справедливим. І потім, я думаю, що власники, особливо якщо вони іноземні, ще не досягли повного усвідомлення того, який обсяг і тип роботи виконується всередині клубу різними напрямками, особливо спортивним, особливо на італійському ринку. Я уточнюю, що всі гравці, які прибули, були схвалені мною: нічого і нікого мені ніколи не нав'язували, в тому числі і тому, що я поїхав би вже наступного дня", - розповів Паоло Мальдіні.

Читайте також:

Президент Мілана залишився в Мілані, щоб вирішити декілька важливих питань

Мілан націлився на придбання захисника Арсенала. Агенти гравця вже прилетіли до Італії

Тренер Монци: Я в Юве? Це погане питання

138
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К