Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на 16-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 01 грудня 2023, 09:55
170
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на 16-й тур

фото ФК Рух

Шахтар вийшов в плей-офф Єврокубків, але ще невідомо що це буде за турнір, а Зоря вилетіла з Ліги Конференцій. Такий підсумок мідвіку для наших команд. Проте він вже закінчився і до нас повертається рідненька УПЛ. Цей тур нам не подарує якихось топових протистоянь лідерів, але всеодно подивитись є на що. А якщо ви ще й хочете додати емоцій перегляду матчів, то тицяйте сюди.

Полісся - Верес

П'ятниця 1 грудня, 17:00

Одразу варто зазначити, що попри вивіску Полісся - Верес матч відбудеться у Рівному. Сталося це тому що команди пoмінялись місцями проведення поєдинків і гра першого кола відбулась у Житомирі. Тоді господарі здобули впевнену перемогу з рахунком 2-0, забивши обидва голи ще в першому таймі. Тепер же Полісся намагатиметься повторити цей результат та продовжити свою безпрограшну серію, яка вже налічує 8 матчів.
Верес же може лише мріяти про такі здобутки. Але й в нього був привід для радості, оскільки в попередньому турі рівняни здобули першу перемогу з початку вересня і покинув зону вильоту. Постраждав Металіст 1925, але ж яким видався той матч. Команди по черзі виходили вперед, а фінальні цифри на табло зафіксували рахунок 4-3. Сподіваємось, що і цей матч рівнян буде не менш видовищним.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Полісся - коефіцієнт 1.60

Ми ж думаємо, що Полісся здобуде важку перемогу:

Перемога Полісся - 49%
Нічия - 30%
Перемога Вереса - 21%

Колос - Оболонь

Субота 2 грудня, 13:00

У першому колі команди видали один з найнудніших матчів чемпіонату. Купа боротьби та практично відсутня наявність гольових моментів. В підсумку та гра завершилась з рахунком 0-0. Навряд чи цей матч сильно відрізнятиметься від того. Проте Колос останнім часом дуже добре проявляє себе на стандартах, тому варто очікувати небезпеку саме з них і можливо навіть голів.

Щодо стану в якому команди підходять до матчу важко щось говорити, адже востаннє вони грали ще перед міжнародною паузою, а це 3 тижні тому. Минулий тур і ті, і інші пропустили. Колос через гру Зорі в Лізі Конференцій, а Оболонь через погоду, яка завадила провести їх матч з Олександрією. Ба більше по дорозі додому "пивовари" потрапила в сильну хуртовину, через що добирались до Києва значно довше звичного часу. Побачимо, як така довга пауза вплинула на команди.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Колос - коефіцієнт 1.79

Ми думаємо, що Колос не програє:

Перемога Колоса - 40%
Нічия - 38%
Перемога Оболоні - 22%

Кривбас - Олександрія

Субота 2 грудня, 15:00

Ці команди по різному проводять сезон. Олександрія бореться за виживання, а Кривбас серед претендентів на медалі. Хто б міг про це подумати після їх матчу в першому турі, коли Олександрія здобула мінімальну перемогу з рахунком 1-0. Нині ж криворіжці стабільно здобувають очки, а олександрійці стабільно їх втрачають. Але в них було аж 3 тижні щоб попрацювати над покращенням результатів. Сталося це через міжнародну паузу і погоду, яка зробила неможливим проведення їх матчу з Оболонню. Сподіваємось, що цього разу таких коректив не буде і ми побачимо, що ж натренувала за цей час команда Ротаня. 

Натомість хлопці Вернидуба зіграли свій матч, перемігши в ньому Минай (1-0) та в гарному настрої готувались до цієї гри. Їх футбол не змінюється, але ж і навіщо це, коли є стабільні результати.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Кривбас - коефіцієнт 1.64

Ми думаємо, що Кривбас переможе:

Перемога Кривбасу - 50%
Нічия - 31%
Перемога Олександрії - 19%

Дніпро-1 - Ворскла

Субота 2 грудня, 17:00

Напевно центральний матч туру. Обидві команди мають вдалі серії та піднялись в останніх турах у турнірній таблиці.

Дніпряни мають 4 перемоги поспіль та лідирують в УПЛ. При Максимові команда розцвіла на повну, здобувши 28 очок із 33 можливих.

Ворскла ж і без зміни тренера поступово набрала хід. Полтавці не програють вже 4 матчі поспіль та поступово підтягнулись до зони борців за Єврокубки. Також варто зауважити, що їх остання поразка була якраз у матчі з Дніпром-1 (2-3). Це був матч першого кола, який було перенесено, через участь обох команд у кваліфікації Єврокубків, які ті в підсумку не пройшли.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Дніпро-1 - коефіцієнт 1.51

Ми впевнені, що Дніпро-1 здобуде перемогу:

Перемога Дніпра-1 - 58%
Нічия - 25%
Перемога Ворскли - 17%

Минай - Динамо

Неділя 3 грудня, 13:00

Ці команди об'єднує те що вони нещодавно змінили тренерів. Проте на цьому їх схожість і закінчується, оскільки Динамо перебуває в боротьбі за Єврокубки, а Минай останній і ще не перемагав.
Нові тренери у них теж стартували по-різному. Шовковський на чолі Динамо здобув 2 впевнені перемоги з рахунком 2-0 та ще й над прямими конкурентами (Кривбас та Рух). Любенович натомість дебютував у попередньому турі з поразки у матчі з Кривбасом (0-1). У другому матчі ексгравцю Зорі буде ще важче, оскільки кияни набрали хід і суттєво переважвють його команду в класі. Зокрема, це було доведено і в першому колі, коли Динамо здобуло розгромну перемогу з рахунком 4-1. Проте головний хайлайт того матчу все ж був за Минаєм. Всі ж пам'ятають прекрасний гол Вітенчука на старті матчу?

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Динамо - коефіцієнт 1.34

Ми впевнені, що переможе Динамо:

Перемога Минаю - 9%
Нічия - 20%
Перемога Динамо - 71%

Чорноморець - ЛНЗ

Неділя 3 грудня, 15:00

Ще декілька турів тому ці команди вирішували різні завдання, але нині перебувають поруч в турнірній таблиці. А все тому що, Чорноморець програв тричі поспіль. До того ж у всіх цих матчах одесити мали вилучення. Зокрема, в попередньому турі червону отримав Авагімян, який тепер пропустить матч з черкащанами. Враховуючи, і так обмежений склад команди це ще більше звужує Григорчуку простір для маневру. 

В ЛНЗ ж навпаки всі на емоційному підйомі. Команда не програє 4 матчі поспіль. Як підсумок черкащани піднялись на 10-те місце в турнірній таблиці. В цьому ж турі вони і взагалі можуть змінитись позиціями з одеситами, але для цього їм обов'язково потрібно перемагати. Це має додати мотивації гостям цього матчу, як і той факт, що в першому колі вони програли з рахунком 2-0. Особливо болючою та поразка була через той факт, що для ЛНЗ то був дебют в УПЛ. Настав час реваншу?

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Чорноморець - коефіцієнт 2.09

Ми думаємо, що Чорноморець не програє:

Перемога Чорноморця - 37%
Нічия - 33%
Перемога ЛНЗ - 30%

Шахтар - Металіст 1925

Неділя 3 грудня, 17:00

Шахтар підходить до цього матчу в гарному настрої після виходу до весняної стадії Єврокубків. "Гірники" знову перемогли Антверпен (1-0) та ще мають шанси на плей-офф Ліги чемпіонів. Проте навряд чи вони думатимуть про це у нинішньому матчі. Оскільки в чемпіонаті команді потрібно терміново виправляти своє турнірне становище. 4-те місце, це зовсім не те чого очікують вболівальники команди, як і дві поспіль втрати очок. Варто вже повертатись на переможний шлях і де ж це робити, як не у матчі із нестабільним Металістом 1925.

Харків'яни практично не набирають очок з тими хто вижче за них у турнірній таблиці (11-те місце), а в попередньому турі і взагалі програли Вересу (3-4), який на той момент не перемагав з 1-го вересня. Так, команда грала з 7-ї хвилини в меншості і навіть зуміла перевернути гру з 1-2 на 3-2 на старті другого тайму, але всеодно програла. При чому в захисті підопічні Голодюка виглядали максимально не надійно. Здається, харків'яни "солодка булочка" для нинішньому Шахтаря. 

У першому колі "гірники" не без проблем здолали 1925-х з рахунком 2-1. Але то було в Києві, а останній їх матч у Львові завершився з рахунком 7-0. Тоді ще команда Йовичевича добряче покуражилась у грі з харків'янами. Побачимо, до чого буде ближче цього разу.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Шахтар - коефіцієнт 1.23

Ми ж переконані у перемозі Шахтаря:

Перемога Шахтаря - 77%
Нічия - 14%
Перемога Металіста 1925 - 9%

Зоря - Рух

Понеділок 4 грудня, 13:00 

Гра аутсайдера та борця за Єврокубки. Напевно ніхто не здивувався, якщо б йому так сказали на старті сезону. Проте навряд чи хтось подумав, що борцем за виживання у цій парі буде Зоря. Все-таки луганці привчили всіх до того, що вони щосезону борються за медалі, але не цього разу. Провал з запрошення Лалатовича на місце головного тренера команди, а потім невдала зміна його на Кривенцова призвели до вильоту з Єврокубків і зони вильоту УПЛ. Так, у команди є 3 матчі в запасі, але ж вони з Шахтарем, Динамо та Колосом, де навіть 1 очко вже буде успіхом. Проте, ці матчі будуть весною, коли у луганців, напевно, буде новий тренер, вже 4-й у сезоні, але до того їм потрібно зіграти ще 3 гри.

Рух же ж навпаки на підйомі. Львів'яни майже не зазнали кадрових змін у літнє міжсезоння, але прогрес наявних гравців підняв їх статус із борця за виживання до однієї з найкращих команд чемпіонату. Пономарьов та його хлопці зробили велику роботу і зараз справедливо претендують на Єврокубки. При цьому деякі гравці команди змусили всіх говорити про себе, зокрема, Квасниця стабільно потрапляє в топ різноманітних рейтингів результативності у найкращих чемпіонатах світу. А все тому що на його рахунку 5 голів і 5 асистів, більшість з яких зроблені після виходу на заміни. Ось такий от джокер. А є ж ще Сапуга, Слюбик, Роман та інші гравці, які суттєво спрогресуали вже походу нинішнього чемпіонату.

У першому колі львів'яни здійснили камбек на останніх хвилинах матчу, здобувши перемогу з рахунком 2-1. Тоді це була сенсація, але зараз ролі команд змінилися, а як це вплине на результат подивимось у понеділок.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Рух - коефіцієнт 2.58

Ми переконані, що Рух здобуде впевнену перемогу:

Перемога Зорі - 17%
Нічия - 24%
Перемога Руху - 59%

Читайте також:

Визначено найкращих гравця та тренера 15-го туру УПЛ

У Поліссі назвали найкращого гравця листопада

Визначено найкращого гравця місяця у Кривбасі

170
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS