Поділитись:

⚡Арсенал увійшов в історію Ліги чемпіонів, влаштувавши справжній розгром!

Четвер, 30 листопада 2023, 11:47
172
0
0
⚡Арсенал увійшов в історію Ліги чемпіонів, влаштувавши справжній розгром!

Фото: GettyImages

"Каноніри" пробилися до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з першого місця після вражаючого першого тайму матчу проти французького Ланса. До перерви вони вели 5:0 завдяки голам Кая Хаверца, Габріеля Жезуса, Букайо Сака, Габріеля Мартінеллі та Мартіна Одегаарда. Підопічні Мікеля Артети вписали свої імена в історію, ставши першою в історії англійською командою, яка до перерви виграла з такою кількістю м'ячів у найпрестижнішому європейському турнірі.

За 15 хвилин північні лондонці забили чотири голи, а їхній капітан Мартін Одегаард додав ще один наприкінці першого тайму. Це дозволило їм увійти в історію рекордів, оскільки вони стали найшвидшою англійською командою разом з Манчестер Юнайтед, яка забила чотири м'ячі за перші 27 хвилин. Примітно, що "червоні дияволи" досягли такого ж успіху в матчі з Брондбі в сезоні 1998-99 - в тій самій кампанії, коли вони забили рекордні три м'ячі.

Арсенал попрямує до плей-офф, посівши перше місце в групі B, незалежно від результату матчу проти ПСВ на виїзді 12 грудня.

Читайте також: Арсенал - Ланс: "каноніри" вперше за 6 років виходять в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

🤔Мікель Артета натякнув на нову роль Олександра Зінченка в Арсеналі

🔥Ерлінг Холанд ставить нові рекорди! Гольова машина Сіті перевершив Кіліана Мбаппе та Рууда ван Ністелроя

172
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS