Поділитись:

🤯Чи є роман між Мудриком та російською моделлю? Розбираємо факти та чутки

Автор: Сергій Мозолюк |
Четвер, 30 листопада 2023, 11:11
622
1
0
🤯Чи є роман між Мудриком та російською моделлю? Розбираємо факти та чутки

Михайло Мудрик – один з найперспективніших футболістів України, який виступає за лондонський клуб Челсі та збірну України. Він не тільки вражає своєю грою на полі, але й привертає увагу своїм особистим життям. Зокрема, останнім часом в мережі з’явилися чутки про його можливий роман з російською моделлю Віолеттою Грачовою. Які факти свідчать про їхнє спілкування та чи є воно романтичним? Давайте розбиратися.

Віолетта Грачова – це рашиська фітнес-модель, яка народилася в 1993 році в Ростові-на-Дону. Вона переїхала до Москви, де закінчила МДТУ імені Баумана та почала кар’єру моделі. Дівична має понад 600 тисяч підписників в інстаграмі, де часто демонструє свої відверті фото з різних куточків світу, зокрема з Дубая. Вона також була пов’язана з деякими російськими футболістами, такими як Матіас Норман та Андрій Мостовий. Деякі ЗМІ навіть стверджували, що вона працювала в ескорт-агентстві в Дубаї, але це не було підтверджено.

Фото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bert

Що пов’язує Мудрика та Грачову? Наразі ми маємо лише декілька фактів, які свідчать про їхнє спілкування, але не про їхній роман. Ось що ми знаємо:

  • Мудрик підписався на Грачову в інстаграмі та поставив лайки під деякими її фото.
  • Грачова опублікувала фото в футболці Челсі, яку, можливо, дав їй Мудрик.
  • Мудрик та Грачова зробили ніби спільний політ на гелікоптері над Лондоном, про що вони розповіли в своїх історіях в інстаграмі.
  • Мудрик також писав Грачовій коментарі під її фото.
Фото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bert
 
Фото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bert    Фото: Instagram @mmudryk10Фото: Instagram @mmudryk10

Ці факти можуть свідчити про те, що Мудрик та Грачова добре знають один одного та мають дружні стосунки. Але чи є вони закоханими? На це питання ми не можемо дати однозначної відповіді, бо немає жодних прямих підтверджень їхнього роману. Можливо, вони просто фліртують, а може, вони хочуть тримати своє особисте життя в таємниці. Або ж вони взагалі не мають нічого спільного, крім захоплення футболом та подорожами.

Фото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bert

Самі Мудрик та Грачова поки не коментували цю ситуацію. Грачова лише виклала історію в інстаграмі, де попросила журналістів не приписувати їй романи. Мудрик же зосередився на своїй грі за Челсі та збірну України.

Фото: Instagram @violetta.bertФото: Instagram @violetta.bert

Тож, поки що ми не можемо стверджувати, що між Мудриком та Грачовою є роман. Можливо це є вкидами з окростану, але дана особа з російським паспортом ніяк невисвітлювала своєї позиції про війну в Україні. Ми можемо лише спостерігати за їхнім спілкуванням в мережі та чекати на офіційні заяви від них. А поки що ми бажаємо Мудрику успіхів у футболі, а Грачовій визначитися зі своєю позичією щодо війни.

Читайте також: 😲Неймар розлучився з моделлю яка нещодавно народила йому дитину

😱 Автомобіль гравця Спортінга перевернувся!

🤯На Кріштіану Роналду подали до суду!

 

622
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS