Поділитись:

Довбик: Саме в період травми я став сильнішим як морально, так і фізично

Автор: Іван Чирко |
Середа, 29 листопада 2023, 16:10
186
0
0
Довбик: Саме в період травми я став сильнішим як морально, так і фізично

фото Getty Images

Форвард Жирони і збірної України Артем Довбик розповів в інтерв'ю клубній пресслужбі Мідтьлланда про свій період виступів у складі данського клубу.

"Час у Данії дався мені непросто. Але це також досвід, який допоміг мені стати тим, ким я є сьогодні. Найважливіший момент - це коли я отримав важку травму, і клуб допоміг мені повернутися на поле. Саме в період травми я став сильнішим як морально, так і фізично".

"Коли я згадую час, проведений у Мідтьюлланді, мені особливо запам'яталося те, як ми стали чемпіонами і виграли кубковий турнір. Це амбітний клуб, де дають шанс молодим гравцям. Мені подобається, як клуб довіряє своїм молодим гравцям, і дає їм шанс проявити себе в дорослому футболі.

Коли я був молодшим, я не дуже розумів, як спілкуватися з товаришами по команді. Але сьогодні я розумію, наскільки це важливо і як це може мені допомогти. Я став більш відкритою людиною і прислухаюся до порад інших.

Я іноді спілкуюся з Еріком Святченком. Він дуже допоміг мені, коли я був у Данії - це найкращий гравець і людина. Крім того, я стежу за всіма в Instagram, і ми вітаємо один одного, коли досягаємо успіхів", - розповів українский форвард.

Нагадаємо, що Довбик виступав за Мідтьюлланд із січня 2018 по літо 2020 року, зігравши за команду 22 матчі та забивши 1 гол.

Читайте також:

Довбик не отримав серйозної травми і готується до гри з Валенсією

Довбик потрапив у збірну відкриттів сезону Ла Ліги!

Визначено найкращих гравця та тренера 15-го туру УПЛ

186
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS