Поділитись:

У роздягальні Реала здивовані коментарями Карло Анчелотті про Луніна

Вівторок, 28 листопада 2023, 15:22
181
0
0
У роздягальні Реала здивовані коментарями Карло Анчелотті про Луніна

Фото: GettyImages

Після того, як Кепа отримав м'язову травму, Лунін добре проявив себе, особливо в матчах проти Кадіса та Браги, зробивши чудовий сейв у першому матчі, і відбивши пенальті у другому. Незважаючи на це, Анчелотті був рішучим у висловлюваннях, заявляючи після матчу, що Кепа повернеться на воротарську позицію, як тільки зможе.

Це викликало невдоволення в роздягальні, як повідомляє Relevo. Дехто в команді співчуває Луніну, у якого і так важке навантаження, і емоційні обійми Начо Фернандеса з Луніним після відбиття пенальті були показовими в цьому плані. 

Коментарі Анчелотті роздратували декого в роздягальні, вважаючи їх недоречними і такими, що приносять більше шкоди, ніж користі, навіть якщо вони розуміють, що не хочуть розпалювати суперечки навколо проблеми.

Незалежно від того, чи це пов'язано лише з його грою, чи з іншими причинами, здається очевидним, що Лунін рано чи пізно піде з клубу, якщо італієць цього захоче. Мадридський Реал планував продовжити з ним контракт і віддати його в оренду, але він може відчути себе впевненіше в пошуках нового клубу наступного літа, коли його контракт закінчиться, особливо якщо Анчелотті залишиться на посаді тренера.

Читайте також: Лунін увійшов до збірної тижня Ла Ліги за версією WhoScored

Реал Мадриl може продовжити контракт з Карло Анчелотті у 2024 році

🎥ВІДЕО! Неймар похвалив Родріго за чудовий індивідуальний гол за Реал у ворота Кадіса

181
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К