Поділитись:

Фанати Ньюкасла і ПСЖ влаштували бійку в Парижі

Вівторок, 28 листопада 2023, 18:33
181
0
0
Фанати Ньюкасла і ПСЖ влаштували бійку в Парижі

Фото: GettyImages/GOAL

Вболівальники Ньюкасла та ПСЖ зіткнулися в Парижі напередодні того, як обидва клуби зійдуться в матчі Ліги чемпіонів.

"Сороки" перебувають у столиці Франції на своєму останньому європейському виїзді, після того, як раніше здобули пам'ятну перемогу 4:1 над чемпіонами Ліги 1 на стадіоні Сент-Джеймс Парк. Клубна підтримка Ньюкасла закликала фанатів, які приїхали з Англії, "залишатися в безпеці в Парижі" і "піклуватися один про одного".

У соціальних мережах з'явилися відео, на яких видно, як члени угруповання "PSG Ultra" нападають на фанатів "Ньюкасла", коли ті збираються на передматчеві випивки в місцевих барах і ресторанах. На одному відео видно, як кидають фаєри та стільці, б'ють склянки та вікна.

Інший ролик, який поширювався в соціальних мережах, був позначений загрозливим повідомленням "Ultras PSG looking for the Toon" , на якому зображені люди в капюшонах, що блукають вулицями Парижа. Місцева поліція порадила пабам, призначеним для приїжджих уболівальників, зачинятися раніше, щоб зменшити ризик неприємностей.

Цього сезону фанати Ньюкасла вже не вперше стають цілями для нападів з боку європейських суперників: у першому турі під час візиту до Мілану один із прихильників "сорок" отримав ножове поранення. Команда Едді Хау набрала чотири очки з такої ж кількості ігор у групі F і має ще попрацювати над тим, щоб потрапити до 1/8 фіналу.

Читайте також: ⚡Ньюкасл веде переговори про трансфер топового бомбардира Бундесліги

Нові дані про травми Ньюкасла: 14-ть гравців не зможуть зіграти проти ПСЖ в ЛЧ

Ексгравець Челсі може опинитися в Ман Юнайтед вже у січні

181
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS