Поділитись:

Стефано Піолі: Сьогодні я не думав, що це буде мій останній матч у Мілані

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 26 листопада 2023, 11:53
176
0
0
Стефано Піолі: Сьогодні я не думав, що це буде мій останній матч у Мілані

фото Getty Images

Тренер Мілана в ефірі DAZN прокоментував перемогу своєї команди над Фіорентиною (1-0) у матчі 13-го туру Серії А.

- Сьогодні я не думав, що це буде мій останній матч у Мілані, але я знаю, які ризики пов’язані з нашою роботою, і знаю, що означає не виграти матч протягом місяця. Я завжди думаю про наступну гру, а вівторок буде найважливішим у цьому сезоні. Зрозуміло, що сьогоднішній настрій не міг бути таким, як коли ми були першими в турнірній таблиці, але ми зіграли правильну гру, щоб подолати цей невдалий момент, через який ми проходимо. У команди є якості, щоб стати кращою, але настав час боротися та вигравати ігри через страждання. Для мене це важливо, але я не сумніваюся, що гравці вірять у те, що вони роблять; ми повинні зберегти цей настрій, ми можемо перемагати декілька матчів поспіль, але зараз уся наша увага прикута до вівторка, тому що ми повинні перемогти дортмундську Боруссію.

Також коуч Мілана прокоментував гру декількох виконавців команди у цьому матчі.

Про Чуквуезе

- Він прибув після важкого літа, коли він відновлювався від важкої трами. Мені сподобався сьогоднішній вечір. Він якісний гравець, ми можемо розраховувати на кілька передач і голів від нього і я впевнений, що він буде зростати і допомагати нам.

Про Йовича

- Хороша гра, чудовий пас у моменті із пенальті. Шкода, що він не забив, але я хочу від нього більшого, тому що у нього є засоби, про які навіть він не знає. З ним має статися щось, що дозволить йому бути більш злим, він дуже талановитий гравець. Ми повинні вимагати більшого, але він також повинен вимагати більше від себе.

Про Камарду

- У Камарди є талант, свіжість, якої, можливо, не було в нас. Це буде захоплюючий, але дуже формуючий досвід для його зростання. Ми знаємо, що йому доведеться пройти свій шлях невеликими кроками, але також з таким ставленням, яке він має. Він скромний, щедрий і всім дуже подобається. Лише задоволення для нього.

Читайте також:

Серія А: прогноз Конкурента на 13-й тур

Моуріньо та Рома все ще далекі від продовження контракту, через проблеми з комунікацією

Команда була нікчемна, - Дженаро Гаттузо лає свій Марсель після виїзної нічиєї зі Страсбургом

 

176
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS