Поділитись:

Було чотири автоголи, - головний тренер Князівства нарікає на помилки Монако у важкій поразці від ПСЖ

Неділя, 26 листопада 2023, 10:49
194
0
0
Було чотири автоголи, - головний тренер Князівства нарікає на помилки Монако у важкій поразці від ПСЖ

фото: Getty Images

Тренер Монако Аді Хюттер поскаржився на помилки своєї команди в обороні під час поразки від Парі Сен-Жермен з рахунком 5:2. 

З точки зору Монако, це була гра, пронизана помилками. Філіп Кьон випустив м'яч, коли Гонсало Рамос відкривав рахунок, а недбала дія Сунгуту Магасса дав шанс Кіліану Мбаппе зрівняти рахунок з місця, що він і зробив. Саме молодий француз винен у третьому м'ячі, неправильно прорахувавши траєкторію польоту м'яча перед виразним ударом Усмана Дембеле з гострого кута. Гільєрмо Маріпан втратив м'яч під час четвертої помилки, а також схибив під час п'ятої. 

Виступаючи на післяматчевій прес-конференції, Хюттер сказав, що вважає чотири з п'яти голів, пропущених клубом Князівства, власними голами.

«Чотири з п'яти голів, які ми пропустили, сталися через наші власні помилки. Було чотири автоголи. Я злий через це, тому що, коли ти хочеш фінішувати в трійці лідерів, ти не можеш допускати стільки помилок», - сказав австрієць. 

Після сильного старту сезону Монако в останні тижні почав здавати позиції і здобув лише одну перемогу в останніх чотирьох матчах. Однак вони залишаться третіми в Лізі 1, незалежно від результатів інших команд.

Читайте також: ПСЖ: Вітінья розповів більше про свої стосунки з Кіліаном Мбаппе

Ренн: Жульєн Стефан забрав капітанську пов'язку у Бенжамена Буріжо

194
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К