Поділитись:

В Англії я теж бачив погані матчі, - тренер Монпельє Дер Закарян порівняв Лігу 1 із АПЛ

Субота, 25 листопада 2023, 09:38
202
0
0
В Англії я теж бачив погані матчі, - тренер Монпельє Дер Закарян порівняв Лігу 1 із АПЛ

фото: Getty Images

Мішель Дер Закарян, який минулого тижня палко підтримав рівень футболу Ліги 1, гаряче відповівши на критику Тьєррі Анрі на адресу французького топ-флагу, підтвердив свою позицію, порівнявши чемпіонат з Прем'єр-лігою. 

На початку листопадової міжнародної перерви тренер молодіжної збірної Франції U21 Анрі розкритикував відсутність "дії" у Лізі 1, де за два ігрових тижні було забито лише 25 голів. Тренер Монпельє Дер Закарян відкинув ці звинувачення як "нісенітницю", перш ніж розкритикувати колишнього форварда Арсеналу. 

Пізніше президент Монпельє Лоран Ніколен розповів, що пара обмінялася думками по телефону і зняла напругу.

Напруга, можливо, зменшилася, але дискусія про рівень вищого французького чемпіонату триває. Виступаючи напередодні матчу Монпельє проти Стад Брестуа, Дер Закарян знову став на захист Ліги 1:

«Що мені не подобається, так це те, як ми постійно принижуємо нашу лігу. Це ліга з великою інтенсивністю, трохи відстає від Прем'єр-ліги. Я теж дивлюся матчі в Англії. Я бачив сміттєві матчі і в Англії. Звичайно, у Франції теж бувають погані матчі, але мені не подобається паплюжити нашу лігу».

Читайте також: За заклик до насильства проти євреїв арештували футболіста Ніцци Аталя

Мілан Шкріньяр розповів про різницю між грою в Лізі 1 та Серії А

202
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К