Поділитись:

Реал: оновлена інформація про ушкодження Беллінгема та Кепи

Четвер, 23 листопада 2023, 18:38
195
0
0
Реал: оновлена інформація про ушкодження Беллінгема та Кепи

Фото: GettyImages

З урахуванням травм, отриманих Вінісіусом Жуніором та Едуардо Камавінгою під час міжнародної перерви, які вибили обох з гри до наступного року, Карло Анчелотті доводиться працювати з дев'ятьма травмованими футболістами.

Однак, як повідомляє La Ser, до складу Анчелотті мають повернутися Джуд Беллінгем та Дані Себальос. Останній був відсутній через проблеми з м'язами протягом останнього місяця, в той час як Беллінгем пропустив останні два матчі Реала після вивиху плеча в матчі з Райо Вальєкано Обидва тренувалися з групою в четвер, 23 листопада і, як очікується, повернуться до недільної гри, 26 листопада.

Кепа Аррісабалага тренувався окремо, і все ще перебуває під питанням після проблеми з м'язами, через яку він не зміг зіграти в матчі Ліги чемпіонів з Брагою. Marca повідомляє, що він, швидше за все, пропустить гру з Кадісом, а Андрій Лунін отримає шанс продовжити демонструвати свою вражаючу гру. Проте, як тільки Кепа відновиться, очікується, що він повернеться до стартового складу в будь-якому випадку.

Читайте також: Джерело - захисник Барселони може покинути клуб у січні

Реал знайшов заміну Карло Анчелотті? Роберто Де Зербі з Брайтона може стати наступником італійця

😨Валенсія може достроково припинити оренду Яремчука

195
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS