Поділитись:

Ми б'єм на сполох роками, - профспілка футболістів Франції критикує напружений графік проведення матчів

Четвер, 23 листопада 2023, 09:35
216
0
0
Ми б'єм на сполох роками, - профспілка футболістів Франції критикує напружений графік проведення матчів

фото: Getty Images

UNFP, профспілка французьких футболістів, розкритикувала напружений графік проведення матчів після низки важких травм, отриманих протягом останніх тижнів, у тому числі під час нещодавньої міжнародної перерви. 

Цього місяця збірна Франції особливо постраждала від травм. Орельєн Шуамені навіть не потрапив до основного складу після травми, отриманої в матчі за Реал під час Ель-Класико. Його партнер по команді, Едуардо Камавінга, потрапив до складу, але травмувався напередодні історичної перемоги "синіх" над Гібралтаром з рахунком 14:0. 

Хоча Уоррен Заїр-Емері, проривна зірка Парі Сен-Жермен цього сезону, брав участь у цій історичній перемозі французів, він був травмований і, як і Камавінга, не вийде на поле до 2024 року. Жан-Клер Тодібо також отримав травму, перебуваючи на міжнародній арені. Однак постраждали не лише французькі гравці. Вінісіус-молодший, Гаві, Ерлінг Голанд, Маркус Решфорд, Джаррод Баун та Міхаель Антоніо - лише деякі з гравців, які вилетіли через травми цього місяця. 

У зв'язку з цим ЮНФП опублікував заяву, в якій засудив напружений графік, який, на їхню думку, є причиною великої кількості травм. 

«Ми були праві. Ми знали це. Ми про це говорили. Ми повторили це. А потім повторили ще раз. Але якщо керівники зобов'язані нас чути, то рідко коли вони нас чують, особливо коли питання, що стоять на кону, виходять за межі поля», - йдеться в заяві організації. 

Протягом багатьох років профспілка б'є на сполох, засуджуючи надмірну зайнятість футболістів, яка ставить під загрозу не тільки їхнє фізичне, але й психічне здоров'я.

«Настав час припинити ігнорувати заклики до перегляду міжнародного календаря і реагувати на них іншими способами, а не лише додаванням змагань. Ми не вилікуємо зло зло».

 

Читайте також: ПСЖ: Маркіньйос зазнав травми підколінного сухожилля за кілька днів до матча з Ньюкаслом

Аль-Іттіхад: Н'Голо Канте вибуває з ігор через травму м'язів

216
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К