Поділитись:

Покине клуб взимку? Лейпциг, ймовірно, відкриє двері для Гулачі

Середа, 22 листопада 2023, 18:27
251
0
0
Покине клуб взимку? Лейпциг, ймовірно, відкриє двері для Гулачі

фото: Getty Images

До того, як він отримав серйозну травму коліна, Петер Гулачі був основним голкіпером РБ Лейпциг. Однак після його повернення ієрархія у воротах саксонців виглядає дещо інакше. Чи збирається угорець піти?

Після серйозної травми коліна в жовтні 2022 року Петер Гулачі відсвяткував своє велике повернення після одинадцяти місяців відсутності в кубковому матчі проти Вісбадена (3:2). Оскільки за цей час запасний Яніс Бласвіч зарекомендував себе сильним заступником, екс-гравець Гладбаха закріпився в основі РБ. Відтоді Гулачі довелося вишикуватися на лаві запасних, і він є лише першим номером у Кубку ДФБ.

Лейпциг, ймовірно, навіть готовий відпустити Гулачі взимку або наступного літа. Саксонці вже планують наступний сезон з Бласвічем і молодим голкіпером Мартеном Вандевортом, який влітку приєднається до РБ з Генка. Бельгієць обійшовся Лейпцигу в десять мільйонів євро.

Однак, за словами Плеттенберга, Гулачі волів би залишитися в Лейпцигу і боротися за свій шанс. Угорський кіпер збірної Угорщини все ще повністю ідентифікує себе з клубом, а також відчуває себе в місті як вдома.

Більше того, у Гулачі ще діє контракт до 2025 року. Якщо він проведе достатню кількість матчів у наступному сезоні, його контракт буде автоматично продовжено ще на один рік.

Однак, якщо Лейпциг отримає пропозицію щодо Гулачі, вони, ймовірно, принаймні прислухаються до неї. Втім, сумнівно, що воротар залишить РБ добровільно.

Читайте також: Ноттінгем Форест зацікавився гравцем Вердера Марвіном Дакшем

Розлючений Лерой Сан отримав першу в кар'єрі червону картку за жорстокий поштовх

251
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К