Поділитись:

Це нісенітниця, - тренер Монпельє відповів на критику Тьєррі Анрі щодо Ліги 1

Понеділок, 20 листопада 2023, 17:17
482
0
0
Це нісенітниця, - тренер Монпельє відповів на критику Тьєррі Анрі щодо Ліги 1

фото: Getty Images

Тренер футбольного клубу Монпельє Мішель Дер Закарян відповів на критику Тьєррі Анрі на адресу Ліги 1. Наставник молодіжної збірної Франції (U21) нещодавно критично висловився щодо відсутності "екшену" у вищому дивізіоні. 

«Це навіть не обов'язково відсутність голів [робить Лігу 1 нудною зараз. Немає дії, немає ударів по воротах», - сказав Анрі.

Його коментарі з'явилися після двох малорезультативних ігрових тижнів у вищому дивізіоні Франції. За тиждень до міжнародної перерви було забито 12 голів у восьми матчах, а за тиждень до цього - лише 13.

Не можна заперечувати, що голів у Лізі 1 цього сезону не вистачає. Однак критика Анрі не сподобалася Дер Закаряну, який зробив досить особистий замах на власний рекорд тренера молодіжної збірної Франції U21.

«Я не згоден з Тьєррі Анрі. Де він досяг успіху? Що він зробив у Монако? У нього було три місяці, а потім він пішов», - сказав, маючи на увазі коротке і невдале перебування Анрі в клубі "Князівства" (20 матчів, п'ять перемог, чотири нічиї, 11 поразок, 0,95 очка за гру). 

Дер Закарян також вважає, що Анрі не варто було коментувати рівень Ліги 1, враховуючи його роботодавця:

«Хлопець працює на Федерацію футболу Франції і критикує французький футбол. Це нонсенс! Легко критикувати лігу, коли ти тренер збірної Франції U21. Він двічі виграв 4:0, але проти кого? Він нікого не переміг. Якщо він виграє 5:0 у Іспанії чи Італії, я скажу, що він молодець».

Читайте також: Збірна Франції: Дідьє Дешам може змінити все проти Греції

Це був крок, який я мусив зробити, - Луї Опенда про перехід із Ланса до Лейпцига

482
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К