Поділитись:

Колишній спортивний директор Шахтаря: У збірній України багато хороших гравців

Понеділок, 20 листопада 2023, 14:14
129
0
0
Колишній спортивний директор Шахтаря: У збірній України багато хороших гравців

фото ФК Шахтар

Жозе Боту поспілкувався з італійським виданням TuttoMercatoWeb напередні гри Україна - Італія. 

Про склад збірної України:

- Я їх добре знаю, у них дуже багато хороших гравців. Особливо Судаков, Мудрик, Трубін та Бондар. І в них є хороший мікс, тому що ці хлопці грають з дуже досвідченими гравцями, такими, як Матвієнко та Степаненко. Італії доведеться бути дуже обережною, дух України є фактором, особливо в цей період, коли країна переживає війну.

Про Мудрика:

- Мудрик - гравець, найкращі риси якого - це його техніка і ставлення до справи. А ще він швидкий, іноді, коли він набирає швидкість, його просто неможливо зупинити. У цей період він переживає не найкращі свої часи, тому що очікування від нього у клубу (прим. Челсі) дуже високі. Але це нормально, він повинен бути терплячим, продовжувати працювати і пам'ятати, що він все ще молодий. Він може зробити неймовірні речі у своїй кар'єрі.

Про Трубіна:

- Він один з найкращих воротарів світу віком до 23 років. Зараз він доводить це в Бенфіц, але він може грати за будь-яку команду в світі. Він дійсно повноцінний воротар: він може запобігти голам, він може розпочати гру, і він чудово рухається у воротах. У нього дійсно є все необхідне, щоб стати одним з найкращих воротарів світу, на нього чекає велике майбутнє. 

Нагадаємо, що матч Україна - Італія стартує сьогодні, 20 листопада о 21:45. У цій грі збірній Україні потрібна лише перемога інакше на Євро поїде Італія, а "жовто-синім" доведеться долати сито плей-оф.

Читайте також:

Шевченко: Ребров зробив велику роботу в складній ситуації

Стали відомі комплекти форми, у яких зіграють Україна та Італія

Ребров оголосив заявку збірної України на матч з Італією

129
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К