Поділитись:

Мбаппе: Мессі повинен був виграти "Золотий м'яч"

Субота, 18 листопада 2023, 12:29
218
0
0
Мбаппе: Мессі повинен був виграти "Золотий м'яч"

Фото: GettyImages

Кіліан Мбаппе переконаний, що Ліонель Мессі заслужив рекордний восьмий "Золотий м'яч" після перемоги на чемпіонаті світу в Катарі минулої зими.

Капітан збірної Аргентини отримав індивідуальну нагороду на церемонії в Парижі минулого місяця, поряд з Мбаппе та нападником Манчестер Сіті Ерлінгом Холандом.

Мессі був визнаний найкращим гравцем турніру в Катарі після того, як забив сім голів на шляху до трофею, два з яких у фінальній перемозі над Францією.

Володар "Золотої бутси" Мбаппе зробив хет-трик у тому матчі і завершив минулий сезон з 41 голом у 43 матчах за Парі Сен-Жермен - але все ще вважає, що його колишній партнер по клубу був гідний "Золотого м'яча".

Виступаючи напередодні відбіркового матчу Євро-2024 з Гібралтаром, капітан збірної Франції сказав:

«Мессі повинен був виграти: "Мессі повинен був його виграти. Він виграв чемпіонат світу, він один з найкращих в історії, якщо не найкращий для мене.

Холанд провів чудовий сезон, я теж, але в порівнянні з перемогою на чемпіонаті світу це не так вже й багато значить». 

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Мбаппе також згадав ще одного гравця, який може стати претендентом на "Золотий м'яч" у найближчі роки - товариша по команді та колегу по збірній Уоррена Заїра-Емері.

17-річний вихованець ПСЖ став частиною команди Дідьє Дешама після того, як забив два голи та віддав п'ять гольових передач у 15 матчах Ліги 1 та Ліги чемпіонів у цьому сезоні. Мбаппе додав:

«Він дивовижний. Він дуже зрілий, грає з великою індивідуальністю. Він не боїться брати м'яч, піднімати свою команду вгору, як сучасні півзахисники.

 

Я не можу дати йому жодних порад, він вже в 17 років грає в ПСЖ. Навіть якщо він буде робити помилки, він буде вчитися дуже швидко і самостійно.

 

Хлопець грає тричі на тиждень і робить свою домашню роботу. Ми просто повинні захищати і підтримувати його. На полі він повинен бути самим собою».

Читайте також: ПСЖ: Агенти Фабіана Руїса побували в Ювентусі

Уоррен Заїр-Емері був розчарований після перегляду списку Дідьє Дешама на матчі Франції

ПСЖ: Усман Дембеле найбільш креативний гравець в світі

218
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К