Поділитись:

Мельгоса: Я не повністю задоволений нашою грою

Автор: Іван Чирко |
Субота, 18 листопада 2023, 09:30
223
0
0
Мельгоса: Я не повністю задоволений нашою грою

фото - УАФ

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса у коментарі Суспільному поділився емоціями від перемоги своєї команди у матчі з Люксембургом (4-0). 

"Рахунком ми задоволені. А про матч і як ми грали — є деякі моменти. У другому таймі були більш агресивні. Ну і нам пощастило, що вони були без одного гравця.

Але я вважаю, що у другому таймі ми зробили один крок уперед, зіграли значно краще, ніж у першому. Ми мали шанси і в першому, і в другому таймах, але шанси у першому мені сподобалися не так сильно, як у другому. Просив футболістів більш атакувально грати, і це спрацювало у другому таймі.

"Я не повністю задоволений. Є деякі моменти, над якими нам треба працювати, але я знаю, над чим. З іншого боку, гравці моєї команди дуже відкриті для того, щоб спробувати щось нове. Особливо у другому таймі: попри те, що їх (прим. гравців Люксембургу) було менше, ми все одно зіграли краще, ніж у першому. Зробили цей крок уперед у порівнянні з першим таймом. Це не фінальний наш крок, є ще кілька, які ми маємо зробити, але це було непогано", - сказав Мельгоса. 

Читайте також:

Капітан молодіжної збірної України: Ми хочемо вийти на чемпіонат Європи

ОФІЦІЙНО! Володимир Шаран покинув Минай

Визначились арбітри матчу Україна - Італія

223
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS