Поділитись:

ПСЖ: Агенти Фабіана Руїса побували в Ювентусі

П'ятниця, 17 листопада 2023, 15:53
126
0
0
ПСЖ: Агенти Фабіана Руїса побували в Ювентусі

Фото: GettyImages

Агенти півзахисника Парі Сен-Жермен Фабіана Руїса відвідали тренувальну базу Ювентуса на Контінассі цього тижня, за кілька тижнів до січневого трансферного вікна.

Ні для кого не секрет, що "бьянконері" терміново шукають підсилення в півзахист на цей трансферний період, оскільки після дискваліфікації Ніколо Фаджолі та вживання допінгу Полем Погба їм необхідно зміцнити середину поля.

Директор Ювентуса Крістіано Джунтолі склав довгий список можливих варіантів посилення півзахисту команди Массіміліано Аллегрі в січневе трансферне вікно.

Tuttosport повідомляє, що агенти Фабіана Руїса Мігель Альфаро і Алессандро Фаверо були помічені на вулицях Турина і відвідали тренувальний центр Ювентуса в Контінассі на цьому тижні.

27-річний іспанець намагається проявити себе якнайкраще у Франції після свого переходу до ПСЖ минулого року і оцінюється приблизно в 25-30 млн євро.

Джунтолі добре знає Фабіана Руїса ще з часів їхньої спільної роботи в Наполі, і директор може використати ці добрі відносини, щоб спробувати укласти угоду.

Читайте також: Уоррен Заїр-Емері був розчарований після перегляду списку Дідьє Дешама на матчі Франції

ПСЖ: Усман Дембеле найбільш креативний гравець в світі

Франк Ес про повернення Ланса до форми: Ми не Ман Сіті. Ми щось інше, з великим серцем..

126
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К