Поділитись:

Молодь повинна вчитися поважати старших - Ліонель Мессі відреагував на зневажливі дії Мануеля Угарте

П'ятниця, 17 листопада 2023, 12:38
294
0
0
Молодь повинна вчитися поважати старших - Ліонель Мессі відреагував на зневажливі дії Мануеля Угарте

Фото: GettyImages

Ліонель Мессі відреагував на образливий вчинок Мануеля Угарте на адресу Родріго Де Пауля, порадивши деяким уругвайським футболістам навчитися поважати старших.

На домашньому стадіоні Бока Хуніорс у Ла Бомбонера відбувся напружений матч кваліфікації до Чемпіонату світу 2026 року. Аргентина зазнала поразки з рахунком 2:0. Також, вони зазнали першої поразки з моменту перемоги на чемпіонаті світу в Катарі у 2022 році.

В одному з епізодів першого тайму Угарте зіткнувся з Де Паулем. Уругвайський півзахисник звинуватив переможця чемпіонату світу Де Пауля в тому, що він "годує Мессі з пляшечки", додавши до цього неприємний жест, що призвело до сутички гравців з обох сторін.

 

Мессі відповів журналістам на запитання про інцидент:

«Це нормально. Такі матчі, відбіркові, проти Уругваю, це завжди так. Я вважаю за краще не говорити, що я думаю. Молодь повинна вчитися поважати старших. Це завжди було напружено, важко, але завжди з великою повагою. Їм треба трохи повчитися».

Мессі продовжив говорити про саму гру, в якій Аргентина пропустила наприкінці першого тайму, а потім пропустила другий м'яч на 87-й хвилині:

«Ми ніколи не відчували себе комфортно. Це фізична команда, яка добре працює, і на контратаках вони були дуже небезпечні. Сьогодні була наша черга програти. Це випробування. Ми повинні піднятися і зіграти чудову гру в Бразилії».

У вівторок, 21 листопада, Аргентина зустрінеться зі своїми запеклими суперниками - Бразилією. Аргентинці підходять до цього поєдинку, як і раніше, на вершині кваліфікаційної таблиці Конмеболу - з двоочковим відривом від Уругваю, в той час як непослідовна Бразилія посідає п'яте місце.

Читайте також: 🎥ВІДЕО! Збірна Аргентини вручила Ліонелю Мессі нагороду

Джерело: На Євро-2024 буде внесено зміни до правил подання заявки на турнір

Дані Алвес може уникнути суду у справі про зґвалтування

294
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К