Поділитись:

Матіс Тель хоче в майбутньому стати стартовим нападником Баварії

Четвер, 16 листопада 2023, 13:35
63
0
0
Матіс Тель хоче в майбутньому стати стартовим нападником Баварії

фото: Getty Images

З початком кампанії мюнхенська Баварія ще не набрала обертів, а невдалі виступи стали надто постійною проблемою. Тим не менш, незважаючи на недоліки на певних ділянках поля, атакувальна лінія "Рекордмайстер" цього сезону стала сенсацією.

Гаррі Кейн і Лерой Сане забивали голи заради розваги, а Джамал Мусіала і Кінгслі Коман регулярно вражали своїми гольовими передачами. Крім того, їхні атакувальні якості також досягли лави запасних, а Матіс Тель насолоджується зоряним початком кампанії.

З шістьма голами та трьома гольовими передачами у всіх змаганнях, Тель відіграє вирішальну роль у команді Томаса Тухеля, коли його викликають з-за лави запасних. Однак, оскільки в середньому він відзначається гольовою передачею кожні 53 хвилини, французького футболіста не запрошують до стартового складу Баварії.

«Я не розчарований своїм ігровим часом. Але я, безумовно, працюю над тим, щоб отримати місце в основі. Сьогодні я маю статус супер-суб, але це не те, чого я прагну в довгостроковій перспективі. Але це те, де ми зараз знаходимося, і я продовжуватиму вчитися, щоб зайняти більш важливе місце в команді. Я дотримуюся принципу, що для того, щоб стати великим, треба навчитися бути маленьким. Це приходить через навчання».

Вдосконалюючись щодня і навчаючись у тих, хто попереду, його час незабаром настане, і це була думка, якою поділився 18-річний хлопець.

Читайте також: Чи варто Баєру із Левенкрузена перейматись через Граніта Джаку

Баварія: Гаррі Кейн викликає огиду у Ріо Фердинанда

63
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К