Поділитись:

Пабло Лоногорія розповів, що Марсель хотів утримати Алексіса Санчеса

Середа, 15 листопада 2023, 14:07
63
0
0
Пабло Лоногорія розповів, що Марсель хотів утримати Алексіса Санчеса

фото: Getty Images

Президент марсельського Олімпіка Пабло Лонгорія розповів, що клуб мав намір утримати Алексіса Санчеса в цьому сезоні. Чилійський легіонер зрештою залишив клуб на правах вільного агента, приєднавшись до міланського Інтера. 

Санчес відзначився у своєму єдиному сезоні на Велодромі. Колишній форвард Арсеналу, Манчестер Юнайтед і Барселони приєднався до ОМ на правах вільного агента влітку 2022 року. Він провів 44 матчі за клуб, забив 18 разів, а "Ле Фосен" посів третє місце в Лізі 1. 

Після прибуття до Марселя Санчес підписав лише однорічну угоду, однак, зважаючи на його форму впродовж кампанії, очікувалося, що він залишиться в клубі. Однак цього не сталося, і Санчес повернувся до свого колишнього клубу - міланського Інтера. Недостатня ефективність його заміни, П'єра-Емеріка Обамеянга, призвела до критики щодо відходу Санчеса. 

Однак, як заявив Лонгорія, клуб не мав наміру відпускати Санчеса.

«Ми запропонували йому продовження контракту в травні, але він зачекав і хотів трохи поспекулювати. Він зачекав», - відповів президент ОМ.

Він додав, що пропозиція, зроблена чилійському легіонеру, була вищою, ніж контракт, запропонований Обамеянгу, але цього було недостатньо, щоб він пов'язав своє майбутнє з клубом. Після повернення на Сан-Сіро Санчес відіграє периферійну роль і ще не забив жодного гола в Серії А.

Читайте також: Франк Ес про повернення Ланса до форми: Ми не Ман Сіті. Ми щось інше, з великим серцем...

Уоррену Заїру-Емері потрібен письмовий дозвіл батьків, щоб грати за збірну Франції проти Греції

63
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К