Поділитись:

Коул Палмер: Моє рішення перейти до Челсі приносить свої плоди

Середа, 15 листопада 2023, 10:36
180
0
0
Коул Палмер: Моє рішення перейти до Челсі приносить свої плоди

Фото: GettyImages

Коул Палмер вважає, що його нетерплячість виправдалася: він досяг значного успіху в Челсі і отримав перший виклик до збірної Англії після того, як покинув Манчестер Сіті в пошуках постійної ігрової практики.

Челсі підписав семирічну угоду з гравцем на суму до 42,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

«Це сталося швидко, якщо чесно, - сказав Палмер. Я говорив з кимось у Челсі і говорив з батьком, але я дійсно не знав, що робити. Я думав про це кілька днів, майже щохвилини.

 

Але потім я просто подумав, що заради моєї кар'єри і всього іншого я повинен піти і спробувати отримати регулярний ігровий час. Це був великий крок для мене. Я ніколи не виїжджав за межі Манчестера, навіть в оренду чи щось подібне, тому переїхати туди самостійно було дуже важливо.

 

Коли я вперше приїхав туди, було складно, наприклад, зупинитися в готелі та інше, але зараз я вже більше освоївся і мені це подобається».

 

21-річний гравець вже провів вісім матчів у складі "синіх", що призвело до першого виклику до збірної Англії після того, як деякі гравці були відкликані з початкового списку для участі у відбіркових матчах Євро-2024.

"Очевидно, ви знаєте, який Пеп хороший тренер, і він дав мені можливість і основу для початку моєї кар'єри, тому я завжди буду йому вдячний. Хто знає, що було б, якби я залишився.

 

Можливо, я б грав більше, можливо, ні. Але я думаю, що рішення, яке я прийняв, перейти в Челсі, поки що приносить свої плоди", - сказав Палмер.

Читайте також: Джуд Беллінгем був здивований, що Бірмінгем зняв з продажу його футболку

Український півзахисник став одним з найкращих дриблерів АПЛ

ВІДЕО! Екс-гравець МЮ забув, що більше не грає за "червоних дияволів", і зайшов не в ту роздягальню

180
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К