Поділитись:

Бруно Женезіо визнає, що його робота в Ренні зараз висить на волоску

Вівторок, 14 листопада 2023, 11:31
198
0
0
Бруно Женезіо визнає, що його робота в Ренні зараз висить на волоску

фото: Getty Images

Здобувши лише дві перемоги у перших 12 матчах Ліги 1, Стад Ренн лише на одне очко випереджає Лор'ян, який зараз у зоні вильоту. Виступаючи після останньої поразки клубу, Бруно Женезіо визнав, що його посада тренера знаходиться під загрозою. 

Ренн отримав поштовх, перемігши Панатінаїкос і збільшивши свої шанси на просування в Лізі Європи УЄФА. Однак ця форма не була перенесена в Лігу 1. Хоча Ле Ренн були головним фаворитом зустрічі з Олімпіком Ліон, червона картка Гели Дуе на п'ятій хвилині дозволила команді Фабіо Гроссо грати протягом 85 хвилин з чисельною перевагою. 

ОЛ довго не міг реалізувати цю перевагу, однак, врешті-решт, їм це вдалося завдяки голу Джейка О'Брайена. Ліон втримав три очки і здобув свою першу перемогу в сезоні, хоча вони все ще залишаються внизу Ліги 1.

«Коли у вас дві перемоги в 12 матчах, ви знаєте, що ви в небезпеці. Це робота тренера», - відреагував Женезіо в післяматчевому інтерв'ю. 

Робота Женезіо дійсно знаходиться під загрозою. Найближчими днями відбудуться переговори щодо подальшої долі колишнього менеджера ОЛ. Офіційна позиція має бути прийнята наступного тижня.

Читайте також: Дідьє Дешам: Антуан Грізманн не отримує того визнання, на яке заслуговує

ПСЖ: Енріке незадоволений Мбаппе, попри хет-трик француза

198
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К