Поділитись:

Дідьє Дешам закликає до більш суворих покарань за насилля у Франції

П'ятниця, 10 листопада 2023, 09:37
229
0
0
Дідьє Дешам закликає до більш суворих покарань за насилля у Франції

фото: FRANCK FIFE

Тренер збірної Франції Дідьє Дешам торкнувся актуальної проблеми насильства у французькому футболі, закликавши до більшої жорстких покарань.

«Ми повинні переконатися, що це [насилля] не повториться. Для цього необхідна співпраця між усіма людьми, які мають приймати рішення, щоб гарантувати, що безпека максимально важлива. Попри це, безумовно, має бути трохи більше суворості у покараннях, які б діяли як стримуючий фактор».

«Цим людям не місце у спортивному середовищі. Вони використовують спортивну сферу і, очевидно, висвітлення своїх дій у ЗМІ. Очевидно, що нам потрібно добре подумати про те, як ми можемо з цим боротися, щоб більше ніколи не стикатися з подібними ситуаціями».

Коментар Дешама з'явився після того, як Професійна футбольна ліга оголосила дату перегравання матчу Олімпік (Марсель) - Олімпік (Ліон), після того, як тренер Фабіо Гроссо отримав травму в результаті нападу на автобус команди. Рішення зіграти матч у тих самих умовах, що й раніше, спонукало Ліон подати апеляцію до керівного органу ліги.

Читайте також: Кіліан Мбаппе жорстко розкритикований бразильським футболістом: Він дурень!

Нарешті визначилась доля матчу Марсель - Ліон. Вболівальники будуть!

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К