Поділитись:

Тренер Руху про протистояння з Мідтьюлландом в Юнацькій Лізі УЄФА: Кортить зробити вагомий заділ, але доля путівки до наступного раунду вирішиться в матчі-відповіді

Автор: Іван Чирко |
Вівторок, 07 листопада 2023, 17:30
43
0
0
Тренер Руху про протистояння з Мідтьюлландом в Юнацькій Лізі УЄФА:  Кортить зробити вагомий заділ, але доля путівки до наступного раунду вирішиться в матчі-відповіді

фото ФК Рух

 Сергій Задорожний в коментарі Sport.ua розповів про останні новини з розташування львівського клубу перд грою з Мідтьюлландом.

– Якою інформацією володієте про «Мідтьюлланд»?

– Скрупульозно проаналізували відеозаписи двох останніх поєдинків данців. Футболісти Мідтьюлланда намагаються діяти в англійському стилі, не шкодують себе в єдиноборствах, але водночас – технічні. З ними буде цікаво конкурувати.

– Згідно з регламентом, в турнірі мають право грати й три футболісти старші 19 років. Хто цього разу потрапив до заявки?

– Віталій Холод, Андрій Кітела, Олег Федор.

– Відсутність лідера команди – Євгена Пастуха – пояснюється його участю у вчорашньому матчі чемпіонату УПЛ Рух – Оболонь?

– Так. Пастух вже встиг стати гравцем стартового складу головної команди й у випадку, коли б поїхав з нами до Польщі, то наступного дня після повернення довелося б вирушати вже на черговий поєдинок до Одеси з Чорноморцем. Таких навантажень треба уникати, хоча, звичайно, Євгена в Стальовій Волі бракуватиме.

– Підопічних налаштовуєте тільки на перемогу?

– Звісно, кортить зробити вагомий заділ, але все одно доля путівки до наступного раунду вирішиться в матчі-відповіді в Хернінгу.

Читайте також:

Юнацька команда Шахтаря зазнала розгромної поразки у матчі з Барселоною

Квасниця про матч проти Оболоні: Ми незадоволені результатом, адже потрібно перемагати у таких матчах

Пономарьов: Гравці, які вийшли на заміну, добре проявили себе

43
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS