Поділитись:

Марсель - Лілль: Дженнаро Гаттузо вітає прогрес своїх гравців

Неділя, 05 листопада 2023, 14:11
209
0
0
Марсель - Лілль: Дженнаро Гаттузо вітає прогрес своїх гравців

фото: @Maxppp

Після домашньої нічиєї з ЛОСК (0:0) тренер Олімпіка Дженнаро Гаттузо зізнався, що розчарований рахунком:

«Ми хотіли перемогти, це очевидно. Я можу зрозуміти розчарування натовпу з технічної та тактичної точки зору. Це була хороша гра, Лілль - одна з найсильніших команд з точки зору чисельності, і я радий, що ми не пропустили гол. Наша гра була технічно бездоганною в цьому відношенні. Ми зробили занадто багато помилок і не грали достатньо вертикально, коли потрібно було».

Тим не менш, чемпіон світу 2006 року був зацікавлений в аналізі колективної гри своєї команди і був радий бачити прогрес і зусилля своїх гравців з моменту свого призначення наприкінці вересня:

«Я цілком задоволений, тому що ми зіткнулися з дуже сильною командою (...) З ментальної точки зору, ми сильні, ми можемо прийняти свистки, ми повинні прийняти реакцію натовпу. Але ми повинні бути задоволені тим, що ми зробили. Ми не повинні забувати про якість наших суперників. Це команда, яка прогресує, і 25 днів тому ми могли закінчити гру набагато гірше. Але ми не повинні забувати, що ми були в хорошому настрої. У нас є фундамент для того, щоб грати краще і прогресувати».

Читайте також: Марсель - Лілль - матч, який в жодному разі не можна пропустити!

Лілль вражений забороною на виїзд фанів до Марселя

209
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К