Поділитись:

Тренер лісабонського Спортінга Рубен Аморім прокоментував чутки з Ман Юнайтед

Субота, 04 листопада 2023, 13:13
44
0
0
Тренер лісабонського Спортінга Рубен Аморім прокоментував чутки з Ман Юнайтед

Фото: GettyImages

Під керівництвом Еріка тен Хага Юнайтед зазнав невдалого початку сезону, програвши вісім з 15 матчів, а на цьому тижні зазнав поразки від Манчестер Сіті та Ньюкасла з рахунками 3:0 вдома.

Тен Хаг перебуває під тиском та змушений швидко змінити ситуацію, і повідомляється, що Аморім та Зінедін Зідан є потенційними кандидатами на заміну голландцю, якщо нинішнє положення клубу триватиме і надалі.

Аморім був пов'язаний з переходом до Прем'єр-ліги протягом останніх 18 місяців після того, як справив враження в дублі збірної Португалії, але він відмовився давати занадто багато інформації, коли його запитали про можливість переїзду на Олд Траффорд.

«Цього року я не збираюся повертатися до тієї ж розмови, що і в минулому. Я не збираюся коментувати ці ситуації. Ми не знаємо майбутнього, воно залежить від результатів», - сказав він, коли його запитали про те, чи може він спокуситися на перехід в Юнайтед.

«Щодо майбутнього, у мене є ідея на кінець сезону, але я не скажу її зараз. Але результати і контекст підштовхують нас до чогось іншого», - додав він.

«Я не хочу коментувати ці речі. Манчестер Юнайтед зі мною не зв'язувався».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Наскільки відомо, в контракті Аморима зі Спортингом є пункт про відступні у розмірі близько 10 мільйонів євро (8,7 мільйона фунтів стерлінгів).

Аморім очолює Спортінг з березня 2020 року і ніколи не керував клубом за межами Португалії.

Португалець, якому лише 38 років, привів Спортінг до першого за 19 років чемпіонського титулу у своєму першому повному сезоні 2020-21 років, а також двічі виграв Кубок португальської ліги та Суперкубок Португалії за час свого перебування в клубі.

Читайте також: Пеп Гвардіола розповів, як Ерлінг Холанд відреагував на 8 "Золотий м'яч" Ліонеля Мессі

Мікель Артета жорстко закриває питання про в'ялий старт Кая Гаверца в Арсеналі

Відомо чому Деле Аллі не зможе грати за Евертон

44
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS