Поділитись:

Пеп Гвардіола розповів, як Ерлінг Холанд відреагував на 8 "Золотий м'яч" Ліонеля Мессі

П'ятниця, 03 листопада 2023, 19:46
168
0
0
Пеп Гвардіола розповів, як Ерлінг Холанд відреагував на 8 "Золотий м'яч" Ліонеля Мессі

Фото: GettyImages/GOAL

Пеп Гвардіола розповів, як Ерлінг Холанд відреагував на те, що той не отримав "Золотий м'яч" після того, як Ліонель Мессі випередив зірку Манчестер Сіті в боротьбі за цю нагороду.

 

Норвежець трохи не дотягнув до "Золотого м'яча", незважаючи на блискучий дебютний рік на Етіхаді, де він забив 52 м'ячі у 53 матчах, привівши Сіті до історичного требла. Однак подвиги Мессі на Чемпіонаті світу забезпечили аргентинцеві рекордний восьмий "Золотий м'яч", випередивши свого вічного суперника Кріштіану Роналду на три нагороди.

Тим не менш, Холанд не втратив оптимізму, оскільки Гвардіола повідомив, що нападник був "щасливий" опинитися серед головних претендентів, включаючи Мессі та Кіліана Мбаппе.

«Я бачив його таким щасливим від того, що він був поруч з Мессі, [Кіліаном] Мбаппе та іншими», - сказав він.

 

«Це був хороший вечір для Манчестер Сіті. Великі вітання Мессі і з нагородами. Ман Сіті був там, для них це дуже важливо, тому що ми не були там так часто».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

 

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Гвардіола продовжив підбадьорювати Холанда і закликав його прийняти це як виклик і прагнути претендувати на нагороду в наступному році, продовжуючи підтримувати свою хорошу форму і роблячи свій внесок в успіх команди.

Холанд продовжує працювати на повну котушку, адже на його рахунку 13 голів і три гольові передачі в 15 матчах цієї кампанії. Він буде прагнути поповнити свою скарбничку, коли Сіті зустрінеться з Борнмутом у суботу, 4 листопада.

Читайте також: ✍Абдулай Дукуре продовжив контракт з Евертоном

😍Михайло Мудрик повернувся до тренувань перед лондонським дербі з Тоттенгемом

😥Зінченко втрачає своє міце у старті? Тренер Арсенала Мікель Артета має визначитися із роллю українця

 

168
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS