Поділитись:

Мікель Артета жорстко закриває питання про в'ялий старт Кая Гаверца в Арсеналі

П'ятниця, 03 листопада 2023, 17:26
51
0
0
Мікель Артета жорстко закриває питання про в'ялий старт  Кая Гаверца в Арсеналі

Фото: GettyImages

Мікель Артета спробував відвернути увагу від Кая Гаверца, коли його запитали про слабкий початок кар'єри німця в Арсеналі.

 

Тренер "Канонірів" влітку санкціонував перехід Гаверца за 65 мільйонів фунтів стерлінгів (80 мільйонів доларів), незважаючи на те, що одним з його єдиних значних досягнень у Челсі був переможний гол у фіналі Ліги чемпіонів 2021 року. Після того, як ветеран Граніт Джака перейшов до леверкузенського Байєра в той самий час, Гаверц часто опинявся на більш глибокій позиції в півзахисті. Це експеримент, що, приніс йому лише один гол і одну результативну передачу.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Арсенал, однак, впевнено розпочав чемпіонат, і Артета був готовий вказати на колективну відповідальність, коли його запитали про в'ялий старт Гаверца. 

«Я не збираюся покладати відповідальність на когось одного. Ми - команда», - сказав іспанець на прес-конференції в п'ятницю.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Незважаючи на те, що Арсенал і Тоттенгем перебувають на відстані лише двох очок від суперників у Прем'єр-лізі, Гаверц і Арсенал зазнали поразки в Кубку Ліги на цьому тижні. Німець відіграв усі 90 хвилин, оскільки команда Артети не змогла пройти Вест Гем на лондонському стадіоні, зробивши більший акцент на матч чемпіонату проти Ньюкасла, 4 листопада, в суботу.

Читайте також: 😍Михайло Мудрик повернувся до тренувань перед лондонським дербі з Тоттенгемом

😥Зінченко втрачає своє міце у старті? Тренер Арсенала Мікель Артета має визначитися із роллю українця

Тренер Ньюкасла Едді Хау особисто попросив власників підписати гравця із саудівської ліги

51
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS