Поділитись:

Відомо чому Деле Аллі не зможе грати за Евертон

П'ятниця, 03 листопада 2023, 14:11
154
0
0
Відомо чому Деле Аллі не зможе грати за Евертон

Фото: GettyImages

 

Евертон не зможе дозволити собі знову грати з Деле Аллі через пункт в його контракті, що стосується участі в матчах.

"Іриски" ведуть переговори з Тоттенгемом про можливість перегляду пункту про відступні Деле в розмірі 10 мільйонів фунтів стерлінгів (12 мільйонів доларів). Англійський півзахисник зіграв лише 13 разів з моменту свого переходу в січні 2022 року, але додаткова умова, пов'язана з виступами, змусить мерсисайдський клуб викласти ще 10 мільйонів фунтів стерлінгів, як тільки Деле зіграє 20 матчів.

Кевін Телуелл, футбольний директор Евертона, шукає рішення зі "Шпорами" щодо можливої зміни умов угоди. Тренер Евертона Шон Дайч повідомив, що між двома клубами відбулися переговори, але конкретних змін поки що не досягнуто.

«У Кева було кілька телефонних дзвінків, але вони були несуттєвими. Послухайте, де ви це бачите?», - сказав він. "Але на даний момент нічого не змінилося".

Зростаючі економічні труднощі Евертона, а також можливість зняття 12 очок за порушення правил фінансового фейр-плей, ще більше ускладнюють дотримання контрактних зобов'язань, і тому Евертон намагається домогтися скасування виплати в розмірі 10 мільйонів фунтів.

Після оренди в Бешикташі Деле повернувся до Англії, але в передсезонні отримав травму паху, через яку перебуває в лазареті. Однак Дайч має намір повернути його до складу, коли він досягне повної фізичної готовності.

«Я повинен пояснити, що він на тренуванні, але до повної готовності йому ще далеко, - сказав Дайч про 27-річного футболіста.

 

«Він не тренується з нами. Він працює зі спеціалістами зі спортивної підготовки, і він просто повертається до того стану, в якому він був. Він у хорошому тонусі».

Евертон повернеться до гри проти Брайтона в суботу, 4 листопада, на Гудісон Парк.

154
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS