Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 11-й тур

Четвер, 02 листопада 2023, 17:00
291
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на 11-й тур

фото Getty Images

Черговий тур Серії А стартує вже в п'ятницю. У цьому турі не буде битв між командами, які прийнято вважати типовими, але подивитись всеодно є на що. Зокрема, Фіорентина вдома прийматиме Ювентус, а це завжди принципово та й Аталанта - Інтер вміють видавати яскраві матчі. Та давайте про все по черзі, а також не забувайте, де шукати найкращі коефіцієнти, якщо хочеться заряди на улюблену команди.

Болонья - Лаціо

П'ятниця 3 листопада, 21:45

Матч сусідів по турнірній таблиці, які прагнуть до потрапляння в Єврокубки. Лаціо там стабільно грає, зокрема, в цьому сезоні в Лізі чемпіонів. Болонья ж дуже давно не була в європейських турнірах, але мріє про потрапляння туди.

До матчу команди підходять в різному стані. Болонья не програє 11 матчів поспіль у всіх турнірах. Лаціо ж дуже нестабільне та чергує перемоги з попередніми. Тому очікуємо цікавого матчу.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 2.71

Ми ж думаємо, що Болонья не програє:

Перемога Болоньї - 43%
Нічия - 30%
Перемога Лаціо - 27%

Салернітана - Наполі

Субота 4 листопада, 16:00

Південне дербі, яке попри різний статус команд, зазвичай дарує інтригу. Зокрема, в минулому сезоні Салернітана не дала відсвяткувати неаполітанцям вдома, зігравши з ними внічию на стадіоні ім. Марадони (1-1).

В нинішньому сезону, команди знаходяться по різні сторони турнірної таблиці. Наполі п'ятий, а Салернітана остання. Здавалося б результат очевидний, але ж це дербі.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Наполі - коефіцієнт 1.48

Ми ж переконані у перемозі Наполі:

Перемога Салернітана - 9%
Нічия - 18%
Перемога Наполі - 73%

Аталанта - Інтер

Субота 4 листопада, 19:00

Один з двох центральних матчів туру. Гра претендентів на медалі чемпіонату.

До гри команди підходять в чудовій формі, займаючи місця в зоні Ліги чемпіонів, а Інтер так і взагалі лідирує. В останніх матчах команди здобули впевнені перемоги. Аталанта розгромила Емполі (3-0), а Інтер впевнено по грі, але не за рахунком здолав Рому (1-0). У "бергамасок" варто відмітити Скамакку. Форвард збірної Італії знову розпочав розквітати після невдалої поїздки до Вест Гема. Зокрема, у матчі з Емполі він оформив дубль та віддав асист. 

Інтер не програє Аталанті 10 матчів поспіль, але чи вдасться продовжити цю серію побачимо в суботу.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Інтер - коефіцієнт 2.20

Ми ж думаємо, що Інтер не програє:

Перемога Аталанти - 29%
Нічия - 38%
Перемога Інтера - 33%

Мілан - Удінезе

Субота 4 листопада, 21:45

Команди підходять до матчу в не найкращому стані. Мілан не знає перемог 3 гри поспіль, що суттєво б'є по позиціях Стефано Піолі. Удінезе ж вже провів зміну тренера, але досі йде без перемог. Проте має 7 нічиїх, завдяки чому знаходиться поза зоною вильоту.

В попередньому турі обидві команди здобули емоційні нічиї. Проте ці емоції були кардинально різними. Мілан втратив перемогу з Наполі, виграючи 2-0 після першого тайму (2-2). Удінезе ж відігрався у матчі з Монцою (1-1).

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Мілан - коефіцієнт 1.49

Ми ж переконані у перемозі Мілана:

Перемога Мілана - 75%
Нічия - 11%
Перемога Удінезе - 4%

Верона - Монца

Неділя 5 листопада, 13:30

Матч чи не найнудніших команд Серії А. Обидві команди відносно мало пропускають і ще менше забивають. Перед цим туром у Верони різниця голів 6-12, а у Монци 9-9. Можливо, завдяки цьому вони й і перебувають в середині турнірної таблиці: Монца - 10, а Верона ближче до аутсайдерів - 16. Також обидві команди вже декілька тижнів не знають смаку перемог. І якщо у Монци це 2 матчі, то Верона 9 матчів без перемог і 4 поразки поспіль у всіх турнірах.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Монцу - коефіцієнт 2.40

Ми думаємо, що Монца не програє:

Перемога Верони - 25%
Нічия - 35%
Перемога Монци - 40%

Кальярі - Дженоа

Неділя 5 листопада, 16:00

Два новачки чемпіонату, які мають різні старти на новому рівні. Дженоа провела потужне трансферне вікно, запросивши чимало кваліфікованих виконавців. Зокрема, до Генуї приїхали Руслан Малиновський та Матео Ретегі, який щоправда зараз травмований і не зіграє в цьому матчі. Українець же набирає форму, віддавши по асисту в двох матчах поспіль. Його передача в Кубку проти Реджини це найвищий рівень майстерності. В турнірній таблиці Серії А Дженоа йде всередині, "кусаючи" при цьому будь-якого опонента. 
Кальярі ж не проводив радикальних змін складу влітку і має невдалий старт сезону. Зокрема, перша перемога була здобута лише в попередньому турі, але ж якою вона була! Сардинці програвали 0-3 до 72-ї хвилини, але зуміли перевернути гру, здобувши перемогу з рахунком 4-3. До того ж 2 вирішальні голи були забиті вже в компенсований час.

Цей матч теж обіцяє бути цікавим, оскільки Кальярі зараз на емоційному підйомі, через надемоційну перемогу в чемпіонаті, а потім не менш емоційну звитягу в Кубку, де була здобута вольова перемога над Удінезе з переможним голом Лападули на 120-й хвилин. Дженоа теж зіграла 120 хвилин в Кубку, але здобула спокійнішу перемогу з голом в середині овертаймів. 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Дженоа - коефіцієнт 2.76

Ми ж думаємо, що гра закінчиться внічию:

Перемога Кальярі - 23%
Нічия - 50%
Перемога Дженоа - 27%

Рома - Лечче

Неділя 5 листопада, 19:00

Рома демонструвала ознаки повернення на високий рівень, здобувши 5 перемог поспіль, але Інтер жорстко опустив всіх на землю. Так, рахунок лише 0-1, але "нерадзурі" мали величезну перевагу по грі та могли перемагати з разгромним рахунком. Тепер Ромі потрібно доводити перед домашніми трибунами, що то була випадковість.

Суперник цілком дозволяє це зробити. Лечче мало історично-вдалий старт сезону та певний час трималось серед лідерів чемпіонату. Проте останні матчі опустили всіх на землю. 5 матчів без перемог в чемпіонаті і виліт від Парми, яка грає в Серії В, в Кубку Італії. Здається, у команди з однойменного міста все почало сипатися...

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Рому - коефіцієнт 1.62

Ми ж переконані у перемозі Роми:

Перемога Роми - 67%
Нічия - 23%
Перемога Лечче - 10%

Фіорентина - Ювентус

Неділя 5 листопада, 21:45

Одне з найпринциповіших протистоянь в Італії, як мінімум для фанатів Фіорентини.

А цього разу воно особливо цікаве, оскільки обидві команди перебувають в чудовій формі. Ювентус не програє 5 матчів поспіль, через що в Турині поступово починають говорити про боротьбу за Скудетто. Та й чому б не говорити, коли команда знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від лідера на 2 бали. Фіорентина ж демонструє яскравий футбол, але не завжди здобуває позитивні результати. Ось і в попередньому турі "фіалки" за грою не заслуговували поразки, але рахунок 0-1 на користь Лаціо. Та навіть це не заважає "пурпуровим" мріяти про повернення до Ліги Чемпіонів, а відставання в 2 бали від четвертого лігочемпіонівського місця лише надихає на нові звершення.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Ювентус 2.57

Ми ж думаємо, що Фіорентина не програє:

Перемога Фіорентини - 35%
Нічия - 34%
Перемога Ювентуса - 31%

Фрозіноне - Емполі

Понеділок 6 листопада, 19:30

Перед початком сезону  обидві команди називались серед претендентів на виліт. Станом на зараз одна команда це підтверджує, а інша в яскравому стилі перекреслює всі прогнози.

Першою командою є Емполі, який йде в зоні вильоту та має лише 2 перемоги в цьому сезоні. Проте обидві вони здобуті після зміни тренера, а одна з них була в дербі з Фіорентиною (2-0), але після цього трапилась поразка від Аталанти (0-3). Такі "гойдалки" напевно не дуже влаштовують фанатів команди, але зате нудно у матчах Емполі не буває.

Фрозіноне ж грає ще яскравіше. Команда Ді Франческо не помічає фаворитів та андердогів, завжди граючи у своєму видовищному стилі. Інколи це допомагає здобувати результат, а інколи навпаки заважає. Проте веселощі у матчах "канарок" гарантовані, чого тільки вартує поразка від Кальярі в попередньому турі (3-4). Та навіть такі "гойдалки" не заважають команді впевнено займати місце в середині турнірної таблиці.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Фрозіноне - коефіцієнт 2.15

Ми ж думаємо що Фрозіноне переможе:

Перемога Фрозіноне - 44%
Нічия - 31%
Перемога Емполі - 25%

Торіно - Сассуоло

Понеділок 5 листопада, 21:45

Закриватимуть тур дві команди, які вже декілька сезонів ходять поблизу Єврокубків, але їм чогось не вистачає і вони обмежуються місцем в топ-10. Нинішній чемпіонат наврядчи щось змінить в кращій бік, оскільки на старті сезону і в Сассуоло, і в Торіно є проблеми. Обом не вистачає стабільності, через що вони посідають місця в нижній половині турнірної таблиці.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Торіно - коефіцієнт 2.14

Ми ж думаємо, що Торіно не програє:

Перемога Торіно - 37%
Нічия - 33%
Перемога Сассуоло - 30%

Читайте також:

Лідер Дженоа страждає через рецидив травми

Ібрагімовіч все ближче до повернення в Мілан

Гарні новини для Моуріньо. Двоє основних виконавців Роми повернулись до тренувань з основною командою

 

291
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К