Поділитись:

🍸Маркус Решфорд відривався в нічному клубі після поразки Ман Юнайтед у дербі

Вівторок, 31 жовтня 2023, 11:24
134
0
0
🍸Маркус Решфорд відривався в нічному клубі після поразки Ман Юнайтед у дербі

Фото: GettyImages

Маркус Решфорд розважався в нічному клубі після розгромної поразки Манчестер Юнайтед у дербі - всього за кілька годин до того, як він повинен був з'явитися на тренування в понеділок вранці, 30 листопада.

 

Нападник збірної Англії був присутній у популярному нічному клубі Chinawhite в центрі Манчестера до півночі на святкуванні дня народження, яке було організовано близькими друзями перед поразкою Юнайтед з рахунком 3:0 на Олд Траффорд.

Решфорд, якому виповнилося 26 років, вранці вчасно з'явився на тренування, але його святкування допізна може не сподобатися вболівальникам Юнайтед, розчарованим поразкою від Манчестер Сіті і невдалим початком сезону для команди.

Вважається, що в Юнайтед не знали про те, що Решфорд збирається кудись піти, але гравці не зобов'язані інформувати клуб про подібні соціальні заходи.

Ймовірно, друзі Решфорда домовилися про закриту зустріч у приватній зоні ресторану Chinawhite, який є популярним серед знаменитостей, і влаштували святкування.

Представники Юнайтед і Решфорда відмовилися від коментарів.

Невідомо, як Ерік тен Хаг ставиться до того, що Решфорд пізно повернувся додому перед ранковим тренуванням, але тренер Юнайтед дотримується суворих дисциплінарних стандартів, а інцидент стався в той час, коли і гравець, і клуб намагаються виграти на футбольному полі.

Перемога Сіті призвела до того, що Юнайтед зазнав п'ятої поразки в перших 10 матчах Прем'єр-ліги і відстав на вісім очок від четвертого місця, а клуб вже зіткнувся з нелегкою боротьбою за потрапляння в Лігу чемпіонів наступного сезону.

У цьому сезоні Решфорд забив лише один гол у 13 матчах і став тінню того гравця, який забив 30 разів у минулому сезоні, а влітку він підписав новий вигідний п'ятирічний контракт.

1 листопада на Олд Траффорд Юнайтед зустрінеться з Ньюкаслом у четвертому раунді Кубку Карабао, а через три дні зіграє з Фулхемом на Крейвен Котедж у чемпіонаті Англії.

Читайте також: Ліонель Мессі виграв рекордний восьмий "Золотий м'яч"

😔Співробітники МЮ побоюються втратити можливість фінішувати в першій четвірці

❌ Ерік тен Хаг стверджує, що не може грати так само, як він грав в Аяксі, в Манчестер Юнайтед

134
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К