Поділитись:

У Колумбії розпочато масштабну поліцейсько-військову операцію з пошуку викраденого батька Луїса Діаса з Ліверпуля

Понеділок, 30 жовтня 2023, 16:28
209
0
0
У Колумбії розпочато масштабну поліцейсько-військову операцію з пошуку викраденого батька Луїса Діаса з Ліверпуля

Фото: GettyImages

Президент Густаво Петро заявив, що всі державні сили задіяні у пошуках Луїса Мануеля Діаса, який, як вважають, був викрадений озброєними людьми в суботу, 28 жовтня, а за інформацію, яка допоможе його врятувати, пропонується винагорода у розмірі 40 000 фунтів стерлінгів (48 500 доларів США).

Батька гравця Ліверпуля разом з дружиною та матір'ю Діаса, Сіленіс Маруландою, викрали в їхньому рідному місті Барранкас. Останню відносно швидко знайшли і вона не постраждала - в неділю місцеві новини показали, як її обіймають члени сім'ї в Колумбії.

Колумбійська армія залучила до пошуків різноманітне спорядження, а також встановила блокпости на дорогах.

Генеральний прокурор Франсіско Барбоса повідомив, що влада отримала інформацію про можливе вивезення батька Діаса з Колумбії через кордон до сусідньої Венесуели. Якби це було так, це вимагало б втручання президента і допомоги в пошуках з боку венесуельських сил.

Діас не брав участі в недільній перемозі Ліверпуля над Ноттінгем Форест у Прем'єр-лізі, а його товариші по команді, присвятили йому, піднявши його футболку під час святкування першого взяття воріт.

«Ми грали в найскладніших умовах, які я коли-небудь мав. Це був дійсно важкий день, який закінчився хорошим результатом», - сказав після гри тренер Юрген Клопп.

Читайте також: Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп: Підготовка до гри була найскладнішою в моєму житті

🎥ВІДЕО! Колумбійські футболістки висловили підтримку Луїсу Діасу після викрадення батьків гравця Ліверпуля

209
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К